Mall.hr je dio jedne od najvećih poslovnih grupacija s područja online prodaje u Srednjoj i Istočnoj Europi, a nedavno su dobili sigurnosni znak Certified Shop i europsku oznaku povjerenja Emota

Ponudu hrvatske online trgovine Mall.hr odsada možete pretraživati još sigurnije. Naime, Mall.hr je uveo sigurnosni certifikat EV SSL (Extended Validation Secure Socket Layer). Sigurnost je na Mall.hr uvijek bila prioritet.

Online trgovina Mall.hr posluje u Hrvatskoj malo više od godine dana i dio je grupacije Mall Group, jedne od vodećih poduzetničkih grupacija na području trgovanja na internetu za Srednju i Istočnu Europu.

Mall Group posluje u Hrvatskoj, Češkoj, Slovačkoj, Poljskoj, Mađarskoj i Sloveniji. Mall.hr karakterizira izuzetno široka ponuda, jer prodaju sve od automobilskih pneumatika, zabavne elektronike, hrane za kućne ljubimce, sve za vrt i dom, odjeću i obuću, pa do proizvoda za osobnu njegu. Središte firme je u Ulici kneza Branimira u Zagrebu, gdje se nalazi i mjesto za isporuku. Tamo kupci mogu osobno preuzeti artikle.

“Vodeći princip online trgovine Mall.hr je garancija pouzdanog, kvalitetnog, stabilnog, te prije svega sigurnog, okruženja za online kupovinu. Jedan od naših prioriteta je sigurno garancija online sigurnosti za naše kupce”, rekla je direktorica online trgovine Mall.hr, Lea Benedejčič.

Korisnici mogu prepoznati sigurne web stranice i portale s EV SSL certifikatom u internetskim preglednicima, po zelenoj traci adrese i ikoni zatvorenog lokota. Sve veze na stranici Mall.hr su usmjerene na sigurniji https (Hypertext Transfer Protocol Secure) standard.

EV SSL je najveći oblik sigurnosnog protokola SSL, koji je primjeren za globalne firme, online trgovine, banke, te druge stranice preko kojih se odvijaju online transakcije i plaćanja. Ova sigurnosna zaštita omogućava korisnicima da na jednostavan i jasan način prepoznaju stranicu vrijednu povjerenja, koja je u skladu sa svim najvišim standardima online sigurnosti.

Certifikat omogućava firmi visoku razinu enkripcije i jamči da korisnici pristupaju autentičnoj stranici, što je posebno važno kod pokušaja mrežne krađe identiteta (phishinga) – lažnog predstavljanja s namjerom dobivanja povjerljivih i drugih podataka korisnika web usluga.

Oznake Certified Shop i Emota označavaju sigurnu online kupovinu u cijeloj Europskoj Uniji. Oznaka povjerenja Certified Shop trgovcima omogućava pridobivanje europske oznake povjerenja Emota. Zvjezdice u oznaci pokazuju razinu pouzdanosti online trgovca. Veći broj zvjezdica, označava Mall.hr-u su online kupci dodijelili najveću razinu povjerenja, te je zato dobio najveći znak s tri zvjezdice.