Za Mare Milin i Dalibora Matanića počele pripreme za najveći domaći festival INmusic uz osvježavajuću Žuju i festivalski ruksak

Poznata fotografkinja Mare Milin i filmski redatelj Dalibor Matanić među prvima su zavirili u praktičan festivalski ruksak koji je Ožujsko pivo, u limitiranom broju od 100 komada, pripremilo za sve ljubitelje Žuje i dobre glazbe. Tjedan dana prije glazbenog festivala, od ponedjeljka 17. lipnja vjerni fanovi imat će priliku osvojiti ulaznice za festival i atraktivan festivalski ruksak.

Ovaj praktični ruksak sadržava sve potrebno za bezbrižan užitak u vrhunskoj zabavi od 24. do 26. lipnja na zagrebačkom Jarunu. Mare Milin i Dalibor Matanić, kao i ostalih 98 sretnika, u svom festivalskom ruksaku pronaći će majicu, platnenu kapu, kabanicu, čepiće za uši, kremu za sunce sa zaštitnim faktorom te zaštitni sprej od komaraca.

U tjednu odbrojavanja uoči festivala 50 fanova Žujine i INmusicove Facebook stranice imat će priliku osvojiti ovaj Žuja INmusic ruksak i ulaznice za festival. Dovoljno je redovito pratiti aktivnosti uz festival na Facebook stranicama Ožujskog piva i INmusica.

Svi koji još nemaju kartu za festival, a ne budu imali sreće u osvajanju festivalskog ruksaka s ulaznicama, zahvaljujući Ožujskom pivu imaju zadnju priliku osvojiti popust od 50 Kn za kupnju ulaznice.

Ožujsko pivo svim posjetiteljima festivala osigurava i besplatan javni prijevoz na festival ZET-ovim tramvajima i autobusima. Tijekom trajanja festivala prilikom ulaska u vozila ZET-a dovoljno je predočiti ulaznicu ili festivalsku narukvicu i bezbrižno uživati u INmusic festivalu.