Tvrtka za higijenske proizvode i preradu papira SCA hrvatskom je tržištu danas predstavila Zewa Aqua Tube, jedinstvenu tubu na koju se namata toaletni papir a koja je potpuno rastopiva, biorazgradiva i pogodna za recikliranje.

Marijana Batinić, poznata TV voditeljica, i Ivan Šarić, stand-up komičar i poznato TV lice, predstavili su ovu inovaciju na prigodnoj predstavi “Nek’ te voda nosi”.

Glumeći mladi bračni par, Marijana i Ivan su prikazali kako razbacane tube mogu biti uzrok razmiricama među parovima. Naime, globalna istraživanja navika potrošača pokazala su da su potrošene tube i neuredne kupaonice smetnja te često uzrok prepirki u kućanstvu. Također, većina žena je izjavila kako su one te koje moraju pospremati potrošene tube. Osim toga, većina potrošača samo baci tube u kantu za otpatke bez da ih reciklira.

Sada, po prvi puta u Hrvatskoj potrošači mogu praktično i jednostavno baciti tubu potrošenog toaletnog papira u WC školjku. U WC školjci mogu se zajedno isprati tuba i toaletni papir, budući da će se Aqua Tube ispiranjem raspršiti u WC-u. Za potrošače koji su ekološki osviješteni tube se mogu u potpunosti reciklirati jednako kao i konvencionalne kartonske tube.

Marijana i Ivan su kroz niz duhovitih skečeva prikazali kako je do mnogih velikih otkrića u povijesti došlo zbog potrebe za poboljšanjem i pojednostavljenjem.

Tako je nastala i Aqua Tube, posljednja inovacija u segmentu toaletnog papira.

“Ponosni smo i uzbuđeni zbog predstavljanja uspješne inovacije Zewa Aqua Tube u Hrvatskoj. Ovim proizvodom proširujemo liniju proizvoda kojima želimo potrošačima ponuditi povećanu udobnost i praktičnost u kupaonici”, izjavila je Hana Rukavina, voditeljica marketinga tvrtke SCA za regiju Adriatic.

Zewa Aqua Tube s mirisom breskve već je dostupan u trgovinama, a ostatak asortimana iz ove linije bit će dostupan u trgovinama tijekom travnja. Predstavljen pod brendom Zewa bit će dostupan diljem središnje i istočne Europe, kao i u Rusiji, Ukrajini i Kazahstanu.