IzlogPromoMatičnjak magic honey

Matičnjak magic honey

Matičnjak je povodom blagdana lansirao limitiranu ediciju svojih prirodnih slastica koja upotpunjuje zimski ugođaj mirisom cimeta, rogača, kakaa i vanilije. Istinski, prirodni sastojci koji će Vas ugrijati oko srca u ovo blagdansko doba te dodati poseban osjećaj prepoznatljivim mirisima koji podsjećaju na kolačiće. U zamjenu za industrijski obrađene jednostavne šećere, umjetne boje i arome te konzervanse, posegnite za ova dva okusa fantastično kombinirana u medu od kojih će Vam organizam istovremeno biti zahvalan.

Sirovi kakao kao zajednički nazivnik obje slastice na bazi meda je bogat izvor esencijalnih masnih kiselina i vlakana te magnezija, željeza i kroma. Anandamid koji je pronađen samo u navedenom kakau je veoma sličan endorfinu koji ljudsko tijelo prirodno otpušta nakon vježbanja, što znači da se njegovim djelovanjem javlja osjećaj sreće i zadovoljstva. Zanimljivo je da sadrži također visoku koncentraciju antioksidanata, čak 621 puta više od svima nam poznate aronije. Kuhanjem i obradom sirovina gubi vrijedne sastojke, a ovdje je sačuvana i sigurna u svom izvornom obliku. Med je najbolji prirodni medij s kojim dobivate ukusnu i zdravu poslasticu.

Rogač kao još jedan sastojak koji obogaćuje oba funkcionalna meda izvrsna je zamjena za čokoladu, a istovremeno ima mali udio masti, dok je bogat pektinom i proteinima te sadrži vitamine A, B, B2, B3, D i minerale kalcij, fosfor, kalij i magnezij. Prah rogača kojeg koristimo dobiva se od sušenih mahuna koje se potom melju, a doprinose pripravku na bazi meda, samim time i našem zdravlju te pobuđivanju ugodnog blagdanskog mirisa i okusa koji sjećaju na kolače djetinjstva.

Happiness je savršena kombinacija eksplozije okusa za dobro raspoloženje, gorki kakao zaslađen medom te začinjen vanilijom i rogačem.

Samim svojim imenom ova zdrava slastica na bazi meda pobuđuje dobar osjećaj, a za vaniliju koja čini ovaj pripravak posebnim se ne kaže bez razloga da ima opuštajuća i smirujuća svojstva. Već sam miris vanilije snažno djeluje na našu podsvijest tako što ju izrazito opušta i stimulira. Idealno za duge zimske večeri uz blagu svjetlost sobne svjetiljke, kamina ili svijeća.

Cim-Cim krije kombinaciju kakaa, cimeta i rogača čime naša nepca podsjeća na medenjake.

Nazivaju ga kraljem začina s razlogom jer su nam kuhinjski ormarići nezamislivi bez jednog od najstarijih prepoznatljivih mirodija – cimeta, pogotovo u blagdansko vrijeme. Zimi ga rado dodajemo u napitke ili kolače, ali zašto ga ne probati i u kombinaciji s medom?! Cejlonski cimet kojeg koristimo u ovom funkcionalnom medu prepun je antioksidansa i fenola, a uz masti, ugljikohidrate i proteine, bogat je dijetalnim vlaknima, mineralima manganom, željezom, kalcijem, bakrom i cinkom te vitaminima C, K, B-6 i B-2. Zdravo, ukusno i mirisno upotpunjuje Vaš dom te dodaje zaista poseban osjećaj blagdanskog ozračja.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!

Najnovije objave

Dalić: Tri Fortenovine kompanije bit će treći stup u poslovanju Podravke

Nakon procjene obvezujućih ponuda koje su pristigle tijekom ispitivanja interesa u procesu prodaje društava Poslovnog područja poljoprivreda, Fortenova grupa je ponudu Podravke ocijenila najboljom Predsjednica...

izlog

Domino’s Pizza dostupan na Glovu, uz brzu dostavu u Zagrebu i Osijeku

Aktivirano je pet lokacija, osiguravajući da omiljena jela budu dostupna svima, gdje god se nalazili Glovo, vodeća platforma za dostavu raznih proizvoda i jela na...