Severina postala novo zaštitno lice Ledo Maximo korneta

Velika hrvatska zvijezda Severina, koja je nedavno održala spektakularan koncert u prepunoj zagrebačkoj Areni, odlučila je  jedan od svojih najpoznatijih glazbenih hitova “Mili moj” otpjevati Ledo Maximo kornetima, izvijestili su iz Leda.

Zahvaljujući poslovnoj suradnji s najvećim i najpoznatijim proizvođačem sladoleda u regiji, Severina je postala novo zaštitno lice Ledo kampanje “Maximalno uživanje” za Ledo sladolede – Maximo Čupavac, Maximo Čokolada i Maximo Jogurt-šumsko voće.

Stvarno bi bila “grjehota” da se Severina i Maximo nisu sreli, no čudesan spoj dogodio se na setu snimanja novog TV spota gdje je kraljica hrvatske glazbene scene pronašla svoju veliku ljubav – neodoljive Maximo sladolede.

Maximo Čokolada i Maximo Jogurt-šumsko voće ove ljetne sezone dobili su novo ledeno pojačanje, Maximo Čupavac koji će oduševiti nepca savršenom kombinacijom sladoleda od kokosa i biskvita u čijem se srcu krije fina čokolada, a pravo iznenađenje očekuje ljubitelje sladoleda već pri prvom zagrizu čokoladne krune s mrvicama kokosa.

Maksimalno uživanje u Ledo sladoledu i stihovi popularnog Severininog hita “Mili moj” zasigurno će u nadolazećim mjesecima biti garancija odlične zabave i doživljaja za pamćenje.

PROMO