Janko Popović Volarić i Maximo

Kako se izvući iz kluba samaca, tko treba poduzeti prvi korak, te kako izbjeći muke na prvom dejtu, neka su od najčešćih pitanja koja si svi barem jednom postave. Odgovor na ta i mnoga druga pitanja moći ćete doznati u kratkom video serijalu “Ljubavni tips&tricks by Janko Popović Volarić”.

U suradnji sa svima omiljenim Maximo sladoledom popularni će glumac u pet dinamičnih videa na simpatičan i zabavan način govoriti o ljubavi i zavođenju iz muške perspektive. Video klipovi će u narednih pet tjedana izlaziti na portalu Miss7 i Ledovim digitalnim kanalima svakog petka, baš na vrijeme kako bi tijekom vikenda, oružani novim saznanjima, mogli krenuti u zavodničku misiju. Priznajte, zanima vas!

Primijetit ćete da Janko u rukavu skriva slatke tajne zavođenja kako i priliči pravom zavodniku. Baš takvi su i Maximo korneti koji dolaze u tri neodoljiva okusa – Maximo Čokolada, Malina Cake i Brownie. Maximo korneti stoga su sve, samo ne obični sladoledi. Radi se o premium proizvodima koji kriju tajnu neodoljivosti i pružaju osjećaj savršenog, slatkog zadovoljstva. Vi se samo morate odlučiti koji odabrati!