Miroslav Vitković: Rezultati Podravke najbolji u deset godina

Predsjednik Uprave Podravke Miroslav Vitković izjavio je nakon današnjeg ponovnog imenovanja na čelno mjesto koprivničke kompanije kako vjeruje u tim iza kojeg stoji te zahvalio Nadzornom odboru na danom povjerenju.

Iza nas je turbulentno razdoblje, a u svim događanjima imali smo podršku Nadzornog odbora. Vjerujem da će tim iza kojeg stojim i dalje biti uspješan, a naš je cilj da budemo još bolji i efikasniji, rekao je Vitković novinarima nakon što mu je Nadzorni odbor dao još jedan petogodišnji mandat na mjestu predsjednika Uprave koprivničke tvrtke.

Vitković je predstavio i ostale članove Uprave koje je danas imenovao Nadzorni odbor – Lidija Kljajić bit će zadužena za financije, Marin Pucar za tržište, Krunoslav Bešvir za marketing i razvoj, a novi član Uprave, Miroslav Repić za proizvodnju i nabavu. Vitković je najavio da se za sljedeću sjednicu Nadzornog odbora priprema procjena rezultata te strateško planiranje za 2011. godinu. Otkrio je i kako su rezultati Podravke iz operativnih poslovanja za prva četiri mjeseca ove godine najbolji u posljednjih deset godina, no nije pritom iznosio nikakve detalje.

Odluka Nadzornog odbora Podravke o imenovanju Uprave nije bila jednoglasna, no, predsjednik Nadzornog odbora Ljubo Jurčić ističe kako je svi članovi, u interesu dioničara, moraju poštivati. (H)