Bez obzira jeste li tamne ili svjetlije puti, vrlo je važno zaštititi se od jakih sunčevih zraka, te nesmetano uživati na suncu i iskoristiti sve njegove dobrobiti.

olival_cijela1Olival nudi široku paletu proizvoda za zaštitu od sunca za djecu i odrasle. Preparati sa ZF 30, 40 i 50, kao i preparati za ubrzano tamnjenje namijenjeni su osobama svjetlije puti, dok će  tamniju put prilikom izlaganja suncu odlično zaštititi preparati sa ZF 8,12 i 20.

Svi  preparati sadrže kombinaciju mineralnih i kemijskih filtera koji pokrivaju UV A i UV B spektar sunčevih zraka.

Obogaćeni su visokim postotkom prirodnog maslinova ulja i kakao maslaca pa istovremeno štite i njeguju kožu, osiguravaju joj vlažnost i potiču njezino jednoliko tamnjenje. Vrlo su ugodnog mirisa kokosa i lako se razmazuju.

Dječja krema za sunčanje sa ZF 50 namijenjena je osjetljivoj dječjoj koži lica i tijela. Mogu ju koristiti i osobe izrazito osjetljive na sunce. Ova blaga emulzija na bazi sezamovog i bademovog ulja je vodootporna, brzo se upija i koži daje vlažnost. Ne sadrži parabene, mirise, mineralna ulja i boje pa je hipoalergena i za najosjetljiviju dječju kožu.

Mlijeko za sunčanje za djecu SPF 50, osim što je bez mirisa, parabena i parafina, intenzivno štiti  osjetljivu dječju kožu lica i tijela od cijelog spektra UV-A i UV-B zraka. Zaštita se temelji na kombinaciji  mineralnih i kemijskih filtera obogaćenih maslinovim uljem, kakao maslacem i aloe verom.

Mlijeko se nanosi ravnomjerno na kožu neposredno prije izlaganja suncu i ponavlja svaka 2-3 sata. Namijenjeno je djeci iznad tri godine starosti, a mlađima od ovog uzrasta ne preporučujemo izravno izlaganje suncu.

Olivalove preparate za sunčanje moguće je kupiti na prodajnim mjestima: dm, Konzum, Plodine, Interspar, Kaufland, Tommy, KTC, Nama, Bipa i Kozmo

PROMO