Spar Hrvatska je i ove godine na Svjetski dan štednje osigurao širok izbor proizvoda po akcijskim cijenama. Tako se na policama Spar supermarketa te Interspar hipermarketa diljem Hrvatske može pronaći više od 2.700 proizvoda po sniženim cijenama, od kojih svakako valja istaknuti meso, cvjetne aranžmane i lampaše.

Po odličnim cijenama kupci mogu birati između najvećeg izbora mesnih i ribljih proizvoda. U ponudi je bogat izbor svježeg carskog mesa, mesa od peradi za pečenje te junetine bez kosti, idealno za pripremu ukusne blagdanske juhe ili slasnog pečenja. Od svježih ribljih proizvoda po sjajnim cijenama mogu se pronaći domaća orada, srdela te očišćena pastrva.

Prigodno, iz široke lepeze cvjetnih aranžmana Spar Hrvatska u ponudi ima krizanteme, kalune, sezonske bukete, rezano umjetno cvijeće, kao i bukete te aranžmane od umjetnog cvijeća. U ponudi su i setovi nadgrobnih lampiona marke S-BUDGET po akcijskim cijenama.

Na raspolaganju su i artikli iz kataloga Top ponuda za njegu i čišćenje od 27. listopada, iz kojeg se po akcijskim cijenama može nabaviti ukupno čak 1074 artikala. U aktualnom letku po akcijskim cijenama još se mogu pronaći i artikli za kućanstvo, tekstil, tehniku, sport i slobodno vrijeme, hobi program, školu i ured.

Ovo je samo dio aktualne Spar ponude povodom obilježavanja Svjetskog dana štednje, tijekom kojeg po fantastičnim cijenama u svim SPAR trgovinama diljem Hrvatske možete pronaći sve za svakodnevnu uporabu i predstojeće blagdane. Na Svjetski dan štednje, kupovinom u Spari dobivate više i štedite više!

Radno vrijeme za blagdan Svih svetih
Uoči blagdana Svih svetih svi Interspar hipermarketi će u utorak, 1. studenoga, biti otvoreni, osim Interspar hipermarketa u Mall of Split te u shopping centru Portanova u Osijeku. Spar supermarketi će na blagdan raditi od 8 do 14 sati, osim Spar supermarketa u Valpovu, shopping centru Supernova u Zadru te dvije poslovnice u Zagrebu (u ulicama Tuškanac i Vincenta od Kastva).

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!