Spar Hrvatska nastavlja sa širenjem svoje prodajne mreže i zapošljavanjem novih djelatnika u Varaždinskoj županiji. Tako je u Ivancu otvoren novi Spar supermarket, sedmi po redu prodajni prostor u toj županiji, ukupne površine od gotovo 1.200 m2 sa čak 120 parkirnih mjesta. Zahvaljujući otvaranju ovog supermarketa u Ivancu, posao je dobilo novih 32 djelatnika, čime je broj zaposlenika Spara Hrvatska na području Varaždinske županije sada veći od 170.

Nepuna četiri mjeseca nakon polaganja kamena temeljca u srpnju, novi, najmoderniji Spar supermarket u Ivancu svečano su otvorili gradonačelnik Milorad Batinić, predsjednik Uprave Spara Hrvatska, Helmut Fenzl, regionalna voditeljica Margita Kovačić te voditeljica trgovine Andreja Labaš.

Istim povodom predsjednik Uprave Spara Hrvatska Helmut Fenzl uručio je i donaciju opreme Dobrovoljnom vatrogasnom društvu Ivanec u iznosu od 20.000 kuna, što će im olakšati rad u uvjetima gašenja najvećih požara.

Svim Ivančanima i Ivančankama od sada je na raspolaganju raznovrsna ponuda koja uključuje vrhunske proizvode Spar robnih marki te široki izbor prehrambenih i neprehrambenih proizvoda visoke kvalitete. U ponudi novog supermarketa u Ivancu nalazi se više od 10.000 proizvoda. Posebnost ovog najmodernijeg Spar supermarketa su odjel mesnice i ribarnice sa svježom ribom, toploteka sa širokim izborom gotovih jela te samoposlužna pekara s velikim izborom pekarskih proizvoda. Svim kupcima osiguran je parking sa 120 parkirnih mjesta, a za jednostavniju i bržu kupnju potrebnih namirnica i proizvoda tu su i samoposlužne blagajne.

Dobra poslovna praksa tvrtke se nastavlja i u Ivancu jer su u ponudu također uključeni proizvodi lokalnih proizvođača. Spar Hrvatska proizvode ovog kraja prepoznao je i prije dolaska u Ivanec, kada je upravo proizvođača Euro-milk odabrao kao dobavljača vlastite marke S-Budget. Njihov jogurt pije se diljem Lijepe naše zahvaljujući ponudi u ukupno 125 trgovina jednog od najvećih hrvatskih maloprodajnih lanaca. Novi supermarket u Ivancu otvoren je na adresi Ivana Gorana Kovačića 51.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!