Spar supermarket Grada Mainza_otvorenjeTrgovački lanac Spar Hrvatska zaposlio je 41 novog djelatnika u svom novom supermarketu koji je danas otvoren u ulici grada Mainza/Grahorova u Zagrebu.

Riječ je o najvećem Spar supermarketu u zapadnom dijelu grada koji na 1.350 kvadrata prodajne površine kupcima nudi gotovo 8.000 artikala, od toga 6.500 prehrambenih proizvoda.

Iz Spara posebno ističu kako ovaj supermarket ima veliku podzemnu garažu s 88 parkirnih mjesta, što će bitno olakšati dolazak i obavljanje kupovine uz osiguran besplatni parking u samom centru grada.

Od asortimana izdvajaju dnevnu ponudu svježeg asortimana: povrća, voća, kruha i pekarskih proizvoda te delikatesa. Posebnu pozornost pritom skreću na odjel mesa i ribe gdje će kupci svakodnevno imati priliku odabrati najkvalitetnije proizvode ovog asortimana.

“Kako u blizini nema drugih većih supermarketa, zbog izuzetno velikog asortimana te podzemne garaže, očekujemo da će ovaj supermarket privući veliki broj Zagrepčana koji žive u tom dijelu grada”, kažu u Sparu.

Supermarket raspolaže sa sedam blagajni, a radno vrijeme je od ponedjeljka do subote od 7 do 21 sat, a nedjeljom od 8 do 16 sati.

“Nakon otvorenja velikog Spar supermarketa u Dubravi krajem prošle godine, ovo je drugi veliki zagrebački supermarket koji će promijeniti percepciju kupovanja u zapadnom dijelu grada”, uvjereni su u Sparu.