25.2 C
Zagreb
Četvrtak, 18. srpnja 2024., 23:04
VijestiRegijaNamex otvorio preuređeni i prošireni prodajni centar

Namex otvorio preuređeni i prošireni prodajni centar

Lanac supermarketa Namex otvorio je u subotu preuređeni prodajni centar na Trnu u Širokom Brijegu.

Nakon što je od sredine siječnja bio zatvoren zbog renoviranja, prodajni centar zasjao je u novom, modernom i proširenom izdanju točno deset godina otkako je ovaj Namexov centar prvi put otvoren.

“Današnjim reotvaranjem odlučili smo zahvaliti svim našim kupcima na godinama lojalnosti. Želimo pratiti trendove i potrebe naših kupaca i tako još jednom opravdati naziv vodećeg hercegovačkog maloprodajnog lanca”, kazali su ovim povodom iz Namexa.

Centar je otvoren uz brojne promocije, degustacije i veliki catering za sve posjetitelje. Nameks d.o.o. Široki Brijeg je lanac supermarketa koji djeluje na području Hercegovine, a osnovna mu je djelatnost trgovina na malo u nespecijaliziranim prodavaonicama.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!

Najnovije objave

Povodom Svjetskog dana sladoleda Ledo otvorio Kornet želja

Posjetitelji su tijekom izložbe Kornetu želja prišapnuli svoje želje za povratkom nekih legendarnih sladoleda, ali i ponudili ideje za nove okuse Ususret Svjetskom danu sladoleda,...

izlog

BIPA je sada dostupna na Glovu, s brzom dostavom u 22 grada

Korisnici Glovo aplikacije imat će pristup preko 7000 proizvoda, u 15 različitih kategorija, uz brzu dostavu na njihova vrata za manje od 35 minuta Glovo,...