Nastupom belgijskog dua 2manydjs zatvoren 11. Weekend Media Festival

Jedanaesto izdanje Weekenda okupilo je više od 5000 sudionika, uključujući više od 550 novinara i 350 studenata

2manydjs

Nastupom belgijskog dua 2manydjs zatvoren je 11. Weekend Media Festival, najveći festival komunikacijske industrije u regiji. Međunarodne zvijezde koje je obožavao i genijalni David Bowie na završnom partyju pod nazivom “Weekend Goes Global” rasplesali su staru tvornicu duhana u Rovinju.

“Siguran sam da ni ove godine Weekend nikoga nije ostavio ravnodušnim. U tri dana imali smo raznovrsne partyje, od legendarne Zdenke Kovačićek i Marka Tolje uz pratnju Jazz orkestra HRT-a, preko Bolesne braće pa sve do 2manydjs-a. Još jednom smo stvorili savršeni ambijent za druženje sudionika iz komunikacijske industrije iz cijele regije, a pripreme za sljedeći Weekend počinju već sutra”, rekao je Tomo Ricov, direktor Weekend Media Festivala.

11. Weekend Media Festival okupio je više od 5000 sudionika, uključujući više od 550 novinara i 350 studenata. Posjetitelji su u šest dvorana sudjelovali na preko 50 predavanja, panela, prezentacija i radionica koje je održalo više od 150 utjecajnih govornika iz cijeloga svijeta.

Prethodni članakNa šestom SoMo Borcu proglašeni najbolji regionalni digitalni radovi
Sljedeći članakUčinkovita logistika rezervnih dijelova cargo-partnera za ENGEL