Nectar: Od obiteljske tvrtke do regionalnog lidera

nectar-family-100-15l-pomorandzaKompanija Nectar osnovana je 1998. godine u Bačkoj Palanci te je, kao obiteljska kompanija, od osnutka pa do danas u relativno kratkom vremenu zauzela uvjerljivu poziciju lidera u preradi voća i proizvodnji voćnih sokova i nektara u regiji.

Potpuno zaokružen proces proizvodnje, poslovanje u skladu s najsuvremenijim tehnologijama i međunarodnim standardima kvalitete, kao i originalna komunikacija s potrošačima, doprinijeli su da Nectar izraste u snažan korporativni brend.

Poslovna filozofija kompanije okrenuta je ulaganju u konstantan razvoj i unaprjeđenje vlastitih potencijala, poručuju iz Nectara. Pored proizvodnje sokova i nektara, ovaj proizvođač ima i proizvodne pogone za marmelade, energetska pića, voćne sirupe, voćne rakije, kečap, ajvar i ocat.

Najvažniji brendovi iz portfelja Nectara su Nectar Family, Life Premium, Nectar Active Nature, Booster, Nectar Ice Tea, Nectar Tomatello kečapi i pasirana rajčica, Nectar Kids, Voćne rakije i Voćne kapi.

“Na tržištu Hrvatske prisutni smo s Life Premium paletom proizvoda, Voćnim kapima, a u planu imamo i pozicioniranje Nectar Family proizvoda. Life premium portfelj voćnih sokova sa 100% voćnim sadržajem čini široka paleta prirodnih okusa vrhunske kvalitete”, navodi Mina Sretenović, PR  Manager.

Na hrvatskom tržištu Nectar proizvodi mogu se pronaći u prodajnim objektima Konzuma, Kauflanda, Bille, Gavranovića, KTC-a, Mettsa i Spara.

Distributer Nectara za tržište Hrvatske je tvrtka Alca Zagreb.

Prethodni članakDio mljekara potpisao sporazum, HSUPM nastavlja prosvjed
Sljedeći članakHrvatski mljekari kao europski – prije tri godine