Nescafé je proširio svoj asortiman kave bez pjene s još jednom inovacijom – Nescafé 3u1 Brown Sugar, prvim napitkom od kave na našem tržištu sa smeđim šećerom.  

Izuzetna aroma Nescafé kave po prvi je puta obogaćena smeđim šećerom dobivenim iz prirodno slatke šećerne trske, a rezultat je Nescafé 3u1 Brown Sugar, napitak nježnog okusa karamele.

Poznato je kako je kava, nakon vode, najpopularniji napitak i neizostavni dio naše svakodnevice. Upravo je to potvrdilo i istraživanje koje je tvrtka Nestlé provela za europsko tržište. Istraživanje je pokazalo i kako potrošači doživljavaju smeđi šećer kao nešto zanimljivo, egzotično i prirodno te da ih spontano asocira na ljeto, kolače, kafiće, dobar provod i zabavu.

Užurbani način života ostavlja trag i na prehrambenim navikama potrošača koji pokušavaju pomiriti svoje stvarne želje i potrebe sa svojim stilom života. Današnji potrošač je informiran o onome što je dobro za njega te ga zanima pravilna prehrana. Nescafé 3u1 Brown Sugar namijenjen je baš takvom potrošaču, koji traži zadovoljstvo uz koje će se osjećati dobro, a dodatna prednost je i praktično pakiranje te jednostavnost pripreme, ističu iz Nestléa.