Nestlé Purina u akciji “Udomljavanje je fora!”

U organizaciji Gradskog ureda za poljoprivredu i šumarstvo Grada Zagreba i Skloništa za nezbrinute životinje Grada Zagreba u Dumovcu te uz potporu Nestlé Purine, u subotu (31. ožujka) na Trgu bana Jelačića od 9-15 sati održat će se akcija “Udomljavanje je fora”.

udomljavanje-je-fora-004“Ovim putem želimo pozvati sve zainteresirane građane da pruže potporu azilu Dumovec te da na informativnom štandu potraže korisne informacije i savjete vezane uz brigu o kućnim ljubimcima i njihovom udomljavanju”, ističe se u priopćenju Nestlé Purine.

‘Udomljavanje je fora’ nastavak je akcije Nestlé Purine i Zorana Mrvoša koja je namijenjena skloništu za nezbrinute životinje Dumovec.

udomljavanje-je-fora-002Građani će i ovu subotu po promotivnim cijenama moći kupiti dizajnerske majice, platnene torbe i broševe s motivom ružičaste pudlice – zaštitnog znaka promoviranja udomljavanja napuštenih životinja.

Sredstva prikupljena od prodaje ovih dizajnerskih predmeta namijenjena su azilu Dumovec.

Također, Nestlé Purina je za ovu prigodu pripremila poklon pakete namijenjene svima onima koji se odluče svojim donacijama poduprijeti rad azila Dumovec, a vlasnici kućnih ljubimaca moći će po povoljnim cijenama kupiti hranu za svog ljubimca, kaže se u priopćenju.

Prethodni članakNovi okusi 7 Days Double kroasana
Sljedeći članakEurovoću tri prestižna priznanja za kvalitetu