Nivea For Men provela je globalno istraživanje koje je pokazalo da su muškarci koji više izlaze s prijateljima preko tjedna uspješniji i sretniji, a kako bi pomogla muškarcima da ne zapostave svoj društveni život, razvila je liniju proizvoda koja otklanja znakove umora na licu nakon brijanja, za svjež izgled u uredu jutro nakon izlaska.

nivea-for-men-001Novi Nivea For Men Skin Energy losion nakon brijanja s taurinom razbuđuje lice valom osvježavajuće energije i smiruje znakove iritacije nakon brijanja, a Nivea For Men Skin Energy Q10 linija sadrži još pet novih formula s koenzimom Q10 i kreatinom za regeneraciju uspavane kože lica. Nivea For Men istraživanje o društvenim navikama muškaraca, u kojem je sudjelovalo 15.500 muškaraca iz 17 zemalja, pokazalo je da su muškarci koji više izlaze s prijateljima tijekom radnog tjedna uspješniji u poslu i sretniji.

Gotovo svi ispitanici izjavili su da ih druženje s prijateljima tijekom tjedna usrećuje i pruža im osjećaj da ostvaruju više u životu. Unatoč prednostima, čak 35% muškaraca ne izlazi tijekom tjedna već ostaju kod kuće, a pritisak na poslu navode kao glavni razlog neizlaženja.

Najviše bliskih prijatelja imaju Brazilci (u prosjeku 10.44), a slijede ih Kinezi sa 9.24. U Europi vode Portugalci (8.82), a neželjenu titulu najnedruštvenijih muškaraca na svijetu nose Nijemci – njih 24% nema vremena za druženje s prijateljima tijekom tjedna.

nivea-for-men-002Iako Brazilci imaju najviše prijatelja, najviše se druže Talijani i Rusi. Kući najranije odlaze Indijci (do 21 sat), a najkasnije, (između ponoći i 1 ujutro), Talijani, Španjolci i Portugalci.

Muškarci se najviše druže uz hranu (63%), piće (56%) ili kroz sportske aktivnosti (39%). U Europi je na prvom mjestu druženje uz piće (73%) – od top 10 zemalja pod druženju uz piće, 9 ih je u Europi, a vodeća je Poljska sa 77% muškaraca koji se tako druže.

Najčešće teme muških razgovora su posao (74%), žene (60%), sport (59%) i tehnologija (57%).

Muškarci koji izlaze tijekom tjedna, kao jedan od razloga da smanje broj izlazaka navode želju da ujutro izgledaju svježije.

nivea-for-men-after-shave-splashNivea For Men Skin Energy losion nakon brijanja s taurinom
Nivea For Men Skin Energy, linija za muškarce koji vole puno raditi, ali i dobro se zabavljati, otkriva kako izgledati budno i svježe u uredu jutro nakon izlaska. Skin Energy losion muževnog mirisa djeluje kao osvježavajući energetski “kick” koji u sekundi razbuđuje uspavano lice nakon brijanja – formula s taurinom i vitaminom E djeluje antioksidativno, smiruje već prve znakove iritacije te potiče prirodnu regeneraciju kože. Preporučena maloprodajna cijena (100 ml): 44,00 kn.

Nivea For Men Skin Energy Q10 linija – od sada s kreatinom!
Stresan tempo života i neprospavane noći sastavni su dio života većine muškaraca, ali ostavljaju tragove – umorna koža, podočnjaci i otečenost ispod očiju uobičajeni su problemi s kojima se muškarci suočavaju. Starenjem se proizvodnja Q10-a smanjuje, a potreba za njime povećava, jer stanice nemaju dovoljno energije za regeneraciju. Nivea je sada formulama s koenzimom Q10 dodala kreatin, koži srodni sastojak koji djeluje kao katalizator koji poboljšava regenerativno djelovanje Q10 te ekstrakt guarane i taurin koji revitaliziraju umornu kožu.

nivea-for-men-face-care-cream-q10Nivea For Men Skin Energy krema za njegu lica – od sada s kreatinom!
Inovativna formula s koži srodnim koenzimom Q10 i kreatinom hidratizira lice, potiče prirodnu regeneraciju kože i štiti je od gubitka elastičnosti. Vitamini i ekstrakt guarane revitaliziraju umornu kožu i umanjuju znakove stresa, a UVA/UVB filteri štite od negativnih utjecaja sunca. Preporučena maloprodajna cijena (50 ml): 72,00 kn.

nivea-for-men-face-care-gel-q10Nivea For Men Skin Energy gel-krema za lice – od sada s kreatinom!

Hidratantni gel s koenzimom Q10 i kreatinom hrani lice energijom i potiče regeneraciju kože. Nemasna formula brzo se upija i koži pruža intenzivnu svježinu mentola te uklanja znakove stresa i umora. Preporučena maloprodajna cijena (50 ml): 72,00 kn.

nivea-for-men-eye-roll-on-q10Nivea For Men Skin Energy roll-on za područje oko očiju – s kreatinom!
Skin Energy roll-on osvježava umornu kožu oko očiju novom energijom. Od sada u još praktičnijoj, plastičnoj bočici, losion se još lakše nanosi se metalnom roll-on kuglicom koja potiče mikrocirkulaciju i djelovanje lagane gel formule s Q10-om i kreatinom, koja se brzo upija i trenutno otklanja znakove umora, podočnjaka i bora. Preporučena maloprodajna cijena (10 ml): 72,00 kn.

nivea-for-men-double-action-balm-q10Nivea For Men Skin Energy balzam poslije brijanja – od sada s kreatinom!
Nova, elegantnija i praktičnija bočica balzama sadrži laganu učinkovitu 2-u-1 formulu s Q10-om i kreatinom koja smiruje nadraženu kožu lica poslije brijanja te joj pruža osvježenje i hidrataciju. Balzam se brzo upija i pruža trenutno revitalizirajuće osvježenje. Preporučena maloprodajna cijena (100 ml): 49,00 kn.

nivea-for-men-shaving-gel-q10Nivea For Men Skin Energy gel za brijanje s Q10 – od sada s taurinom!
Revitalizirajući gel za brijanje s koenzimom Q10 priprema kožu za temeljito brijanje, smiruje je za vrijeme brijanja kako bi spriječio iritaciju te je obnavlja nakon brijanja. Sada sadrži i antioksidans taurin koji dodatno osvježava i razbuđuje kožu za vrijeme brijanja. Preporučena maloprodajna cijena (200 ml): 26,90 kn.