Nivea Men, svjetski broj jedan u njezi muške kože, prošle je godine učinila veliki iskorak lansiranjem Nivea Men kreme, savršenog alata za muškarce koji brinu o svojoj koži i žele joj pružiti najbolju moguću njegu na jednostavan i vrlo muževan način.

NIVEA_MEN_Creme_3Zbog svoje lagane i nemasne teksture koja se potpuno upija u samo nekoliko sekundi i ugodnog muževnog mirisa ova je krema vrlo brzo postala neizostavan dodatak kupaonskim ormarićima muškaraca diljem zemlje.

Od sada dolazi i u novom praktičnom džepnom pakiranju od 30 ml tako da se od nje više ne morate odvajati.

Muškarci vole praktičnost što Nivea Men kremu čini njihovim idealnim suputnikom u svim životnim avanturama – jednostavna je, učinkovita, odlično izgleda te je prikladna za primjenu na licu, tijelu i rukama.

S druge pak strane, muškarci ne vole masne tragove stoga su Beiersdorfovi stručnjaci razvili visokoučinkovitu formulu s vitaminom E koja osvježava i hidratizira kožu bez ostavljanja vidljivih tragova. Vitamin E pruža i zaštitu od slobodnih radikala što ga čini idealnim saveznikom za njegovanu i osvježenu kožu.

Svjež miris paprati u kombinaciji s notom citrusa potiče gladak osjećaj na koži. Voćne note s biljnim, drvenim i cvjetnim eleMentima pružaju miris koji osigurava osjećaj muževnosti. Osim revolucionarne formule, Nivea Men krema dolazi u pakiranju posebno dizajniranom za muške ruke – aluminijskoj kutiji s dvostrukim reljefnim navojem na kojoj se nalaze popratni prstenovi za čvrsto i sigurno prianjanje.