19.7 C
Zagreb
Nedjelja, 21. srpnja 2024., 04:14
NovoNIVEA MEN proizvodi za brijanje

NIVEA MEN proizvodi za brijanje

Dragi muškarci, ovog ljeta NIVEA MEN proizvodi pomoći će vam da zaboravite problematične reakcije vaše kože. NIVEA MEN donosi tri proizvoda za brijanje koji su posebno prilagođeni potrebama kože tijela te zahvaljujući njegujućim sastojcima pantenola i aloe vere sigurno ju štite od iritacija.

Isprobajte inovaciju NIVEA MEN Body Shaving sticka za brijanje koji omogućuje učinkovito i brzo brijanje tijela u kojem će vaša koža uživati. Zaboravite na uobičajene gelove za brijanje na koje ste do sada trošili vrijeme. Formula NIVEA MEN Body Shaving sticka za brijanje savršeno prianja uz mokru kožu te čini jednostavno i ciljano nanošenje uz pomoć samo jedne ruke idealnim za upotrebu pod tušem.

NIVEA MEN Body Shaving stick za brijanje

Za glatku i njegovanu kožu zdravog izgleda pobrinut će se NIVEA MEN Body Shaving losion nakon brijanja, a zahvaljujući NIVEA MEN Body Shaving gelu za brijanje iritacije i crvenilo postat će stvar prošlosti.

Za učinkovito i koži ugodno brijanje tijela koristite NIVEA MEN Body Shaving sticka za brijanje.

• Osigurava temeljito brijanje tijela i njegovanu kožu.
• Štiti kožu od iritacija i crvenila.
• Praktičan je za upotrebu i jednostavan za doziranje.

NIVEA MEN Body Shaving losion nakon brijanja

Kako bi vaša koža odmah nakon brijanja izgledala njegovano i zdravo koristite NIVEA MEN Body Shaving losion nakon brijanja.

● Omogućuje intenzivnu i dugotrajnu njegu zahvaljujući formuli s aloe verom i pantenolom.
● Sprječava nastanak crvenila i svrbeža.
● Brzo se upija i ne ostavlja masne i ljepljive tragove na koži.

NIVEA MEN Body Shaving gel za brijanje

Smanjite rizik nastanka iritacija i crvenila na svojoj koži uz NIVEA MEN Body Shaving gel za brijanje.

● Osigurava temeljito brijanje tijela i njegovanu kožu.
● Čini kožu glatkom i zdravom.
● Praktičan je za upotrebu i jednostavan za doziranje.

Ova su tri proizvoda u prodavaonicama dostupna od srpnja. Preporučena maloprodajna cijena NIVEA MEN Body Shaving sticka za brijanje od 75 ml i NIVEA MEN Body Shaving losiona nakon brijanja od 240 ml je 45,90 kuna. Preporučena cijena Body Shaving gela za brijanje od 200 ml je 33,90 kuna.

Najnovije objave

U PIK Vrbovec stiglo 12 novih MAN kamiona

S prosječno 9.000.000 km i 8.500 dostavnih mjesta godišnje, te frekvencijom dostava do šest puta tjedno, cilj je tvrtke osigurati hladni lanac i najviše...

izlog

BIPA je sada dostupna na Glovu, s brzom dostavom u 22 grada

Korisnici Glovo aplikacije imat će pristup preko 7000 proizvoda, u 15 različitih kategorija, uz brzu dostavu na njihova vrata za manje od 35 minuta Glovo,...