Nivea i popularni studio za igru i smijeh, Laboratorij zabave, u subotu 11. i 18. travnja, u Avenue mallu organiziraju interaktivne predstave i kreativne radionice za djecu inspirirane maštovitim Nivea pričama o avanturama malenog dječaka Luke i simpatične djevojčice Mije te njihovih vjernih suputnika igračke Zeca i nestašne Vile.

Nivea likoviPredstave su otvorenog tipa i svi zainteresirani mogu doći i uživati u programu. Posebno za ovu prigodu, Laboratorij zabave će kroz popularnu metodu storytellinga predstaviti avanture glavnih likova Nivea priča i potaknuti djecu na kreativno razmišljanje i aktivno uključenje u predstavu.

Uslijedit će kreativne radionice na kojima će djeca izrađivati likove i rekvizite iz Nivea priča koje će moći ponijeti kući i sa svojim roditeljima u toplini obiteljskog doma iznova proživjeti zgode glavnih likova.

Nivea priče posebno su osmišljene za limitirano izdanje legendarne plave Nivea kreme. Autor priča dječji pisac Udo Weigelt na poseban je način kombinirao edukativne bajke s uzbudljivim avanturama Luke i Mije, a ilustratorica Joelle Tourlonias čarobne je likove pretvorila u stvarnost.

Priče su inspirirane stvarnim životnim situacijama, ali su kreativno pretvorene u priče s kojima se djeca od najmanje dvije godine mogu poistovjetiti.

Raspored predstava ”Nivea priče” i radionica u Avenue mallu:
Subota 11.04. 10-11 sati i 16-17 sati
Subota 18.04. 10-11 sati i 16-17 sati