Nivea predstavlja Supreme Touch kremasti gel za tuširanje s mirisom koji podsjeća na prve dane proljeća za blagu njegu kože i dugotrajni osjećaj hidratacije te Frangipani&Oil gel za tuširanje obogaćen mirisom egzotičnog cvijeta frangipanija i njegujućom formulom na bazi ulja.

Nivea Supreme Touch kremasti gel za tuširanje sadrži devet odabranih sastojaka. Slatke note bergamota, mandarine i nektarine daju svježinu svilenkastoj pjeni dok nježni i lagani miris đurđice združen s božurom i ružom čini buket koji mirisom dočarava stablo magnolije u cvatu i podsjeća na prve dane proljeća.

Umirujuće nijanse puderastog mošusa spajaju se sa shea maslacem i uljem makadamije pružajući tijelu infuziju ženstvenosti.

Djelotvornost novog Nivea kremastog gela za tuširanje dokazuju i rezultati Schafer instituta za istraživanje tržišta koji pokazuju da se čak 90% žena slaže da njegova njegujuća formula sa shea maslacem i uljem makadamije ostavlja kožu podatnom i mekom – čak i nakon brisanja. Preporučena MPC (250 ml): 18,90 kn.

Nivea Frangipani&Oil gel za tuširanje obavija tijelo svilenkastom pjenom za ugodan i nezaboravan osjećaj na koži. Prekrasan miris cvijeta frangipanija – poznatog i kao plumeria, oslobađa sapunicu tropskog zadovoljstva koji oživljava sva osjetila.

Uljna zrnca savršeno se slažu s neponovljivo azurno plavom formulom gela za tuširanje koji ugađa koži pružajući joj intenzivnu njegu.

“Frangipani&Oil gel za tuširanje vodi na revitalizirajuće putovanje koje nam pomaže pobjeći iz svakodnevice. Kombinacija osvježavajućih mirisa i njegujućih uljnih zrnaca stimulira osjetila i pomaže zaštiti kožu od isušivanja, čineći je izvanredno glatkom”, objašnjava dr. Rixe Dippe, voditeljica laboratorija za razvoj Nivea proizvoda za kupanje i tuširanje. Preporučena MPC (250 ml): 18,90 kn.