Troje hrvatskih članova žirija Euro Effie nagrade

Silvana Ban, brand and media manager u Tele2, Dražen Nikolić, donedavni direktor Raiffeisen Consultinga i novi član Uprave ACI Cluba, te Nina Pentek, direktorica marketinga u Erste&Steiermärkische banci, sudjelovat će u radu žirija nagrade Euro Effie 2013, kojim predsjeda Georges-Edouard Dias, voditelj digitalnih poslova u L’Orealu.

Hrvatsko izdanje Effie natjecanja organizira HURA (Hrvatsko udruženje društava za tržišno komuniciranje) prema svjetskoj licenci Effie Worldwide organizacije. Ovogodišnje natjecanje održat će se u sklopu nacionalnog festivala oglašavanja Dani komunikacija od 16. do 19. svibnja u hotelu Lone u Rovinju.

Na Croatia Effie 2013. natjecanju mogu sudjelovati svi marketinški radovi i kampanje domaćih agencija i oglašivača realizirani u Hrvatskoj u razdoblju od 1. siječnja 2011. do 30. rujna 2012., a prijave radova moguće su do 31. ožujka 2013. godine.

U pojašnjenju imenovanja članova žirija iz HURA-e ističu kako će iskustvo Silvane Ban u vođenju brenda i realizaciji niza učinkovitih marketinških kampanja, doprinos Dražena Nikolića ostvaren radom u pozadini tri osvojene Croatia Effie nagrade te sudjelovanjima na konferencijama, festivalima i okruglim stolovima, rad Nine Pentek na kampanjama koje su prepoznate i cijenjene, kako od stručnjaka, tako i od javnosti, pružiti neprocjenjivi uvid u proces ocjenjivanja najboljih radova.

Euro Effie nagrade dodjeljuju se za najučinkovitije marketinške kampanje koje su bile aktualne u više zemalja Europe. Prijave za Euro Effie 2013 su otvorene te traju do 21. svibnja, nakon čega žiri odlučuje koje će kampanje ući u završni krug natjecanja te dobiti mogućnost osvajanja prestižne Euro Effie nagrade, ističe se u priopćenju HURA-e.

Prethodni članakHUS: “Uvedite bonove za topli obrok”
Sljedeći članakNivea Supreme Touch i Frangipani&Oil gelovi za tuširanje