U sklopu svoje platforme Real Magic, Coca-Cola je pokrenula božićnu kampanju pod nazivom Prava čarolija Božića koja naglašava i slavi pravu čaroliju zajednice i zajedništva. Ova višeslojna kampanja u svom srcu nosi jednostavnu poruku praznične radosti i uključenosti, podsjećajući nas da je prava magija u trenucima povezanosti koje dijelimo jedni s drugima.

Globalna kampanja je obilježena novim kratkim filmom koji je podržan serijom aktivnosti na digitalnim kanalima, uključujući partnerstva s influencerima, lokalnim inicijativama i posebnim iskustvima za potrošače na prodajnim mjestima. Novi film, koji je stvorio studio dentsuMB iz Velike Britanije, a režirao Sam Brown iz renomirane produkcijske agencije Rogue Films, prihvaća i slavi ljudsku dobrotu s obnovljenim značenjem za svijet u kojem danas živimo. Njegova uzbudljiva priča prikazuje dječaka čija mašta i napori ujedinjuju dobru volju susjeda za Božić, stvarajući zajednički trenutak čarolije oko svečanog obroka i Coca-Cole.

Sinopsis reklame:
Film počinje tako što se dječak za Božić useli u novi stan s mamom. Stojeći u svojoj novoj kući, primijeti da nema kamina i ta spoznaja ga rastuži: nema dimnjaka, a to znači nema Djeda Božićnjaka! Dječak stoga odluči izgraditi dimnjak od kutija, a susjedi se brzo udruže kako bi mu pomogli da završi na vrijeme za Božić.

“Ovo je naša prva božićna kampanja u sklopu nove marketinške filozofije Real Magic. Coca-Cola je oduvijek vjerovala u čaroliju Božića, a ove godine naša kampanja slavi pravu čaroliju ljudskih odnosa. S jednostavnom i poticajnom porukom jedinstva, uključenosti i pozitivnosti u srcu, želi nas podsjetiti da su zajednički trenuci sa zajednicom i onima koje volimo sve što nam treba za čaroban Božić”, istaknuo je Manolo Arroyo, glavni direktor za marketing.

Simon Lloyd, kreativni direktor agencije dentsuMB UK dodao je kako je čarolija svuda oko nas, ali većinu vremena to niti ne primjećujemo. “Ova priča je smještena u stambeni blok u SAD-u, ali može biti bilo gdje. Za većinu ljudi diljem svijeta život u kvartovima, blizu svojih susjeda je stvarnost – tako bliski, a opet stranci. Međutim, globalna pandemija je i susjede zbližila kao nikad prije. Božić je za mnoge bio jednostavno otkazan prošle godine i zato nas ova skromna priča podsjeća na ono što je stvarno važno – zajednica i velikodušnost koja nas spaja u ovom nesavršenom svijetu.”