Nova Ford Puma predstavlja prekretnicu u ponudi Ford automobila s inovativnim “human-centric” dizajnom, hrabrim i snažnim SUV vanjskim stylingom te sofisticiranim hibridnim pogonom kao i mnoštvom inovativnih i praktičnih detalja i rješenja. Zahvaljujući inteligentnim tehnologijama pomoći vozaču, ovaj automobil savršen je suputnik na svakoj cesti.

Unutrašnjost je ispunjena raskošnom profinjenošću, a prtljažnom prostoru možete pristupiti čak i kada imate pune ruke. Lagan pokret jednom nogom ispod stražnjeg odbojnika uključit će funkciju otvaranja vrata bez upotrebe ruku. Pametno dizajniran prtljažni prostor ima novi, inovativni MegaBox odjeljak koji ima zapremninu od dodatnih 80 litara. Ovaj odjeljak opremljen je vodootpornom oblogom i otvorom za odvod. Ako ste osoba koja voli aktivnosti u prirodi, spomenuti je odjeljak idealan je za vas jer je stvoren za spremanje mokre ili blatne opreme. Prtljažnik nove Ford Pume s 456 litara zapremnine vodeći je u klasi.

Iskustvo vožnje možete prilagoditi uvjetima na cesti odabirom jednog od pet dostupnih načina vožnje: Normal, Sport, ECO, Splippery ili Trail. Pravo zadovoljstvo pružit će vam ponuda novih naprednih hibridnih i benzinskih motora Ford EcoBoost u novoj Pumi. Motori pružaju izvanredne performanse te učinkovitu potrošnju goriva, ali i značajno nižu emisiju CO2 u usporedbi s ostalim, konvencionalnim, nehibridim motorima.

Potpuna zaštita u automobilu i izvan njega jedna je od značajki nove Pume. Od upozoravanja na potencijalne sudare do pametnih sustava koji će vam pomoći u održavanju prijenosa snage na podlogu i stabilnosti. Nova Ford Puma je dobila maksimalnih 5 Euro NCAP zvijezdica za sigurnost.

Nova Puma na hrvatsko tržište dolazi s izvanrednim 1.0 Ecoboost benzinskim motorom 125 KS te hibridnim mHEV motorima 125 KS i 155 KS. Cijena nove Ford Pume u sadašnjoj ponudi kreće od 159.990 kn (s PDV-om i PPMV-om) za 1.0 Ecoboost 125 KS M6 FWD Groove model. Na jesen se očekuje i dolazak 1.0 Ecoboost motora 95 KS te dizelskog 1.5 120 KS.

Za sve dodatne informacije o novoj Ford Pumi kontaktirajte svog ovlaštenog Ford prodajnog partnera.