stickerS obzirom na ovogodišnju temu Stickermanije – Planine, Hrvatska gorska služba spašavanja svojim iskustvom i znanjem nametnula se kao idealan partner.

Zahvaljujući savjetima HGSS tekstovi o očuvanju prirode, a posebno hrvatskih šuma veoma su važni za razvijanje svijesti o hrvatskom prirodnom bogatstvu.

U albumu Stickermania dodatna pozornost je posvećena hrvatskim planinama: Risnjaku, Velebitu, Dinari, Papuku i Medvednici. Hrvatskim planinama i njihovom životinjskom svijetu posvećene su posebne stranice u albumu.

S obzirom na uspjeh prethodnih Stickermania – Pustinje i stepe te Mora i oceani, sigurni smo da će edukativni karakter ovog albuma koji se može kupiti u svim Spar i Interspar trgovinama i ovog puta osvojiti djecu i njihove roditelje te postati važan dio kućne biblioteke.

Ono što će sigurno očarati djecu su životinje iz albuma koje mogu “oživjeti” uz pomoć Spar 3D aplikacije. Jednostavnim skidanjem i pokretanjem aplikacije te usmjeravanjem kamere Smartphone na naslovnu stranicu albuma, stranicu s kartom svijeta te stranicu o Hrvatskoj gorskoj službi spašavanja pokreće se poseban 3D efekt.

Nakon što određene sličice sa životinjama polijepite u album, usmjeravanjem kamere mobilnog uređaja na iste, “ožive” sljedeće životinje iz albuma: Lastin rep, Smeđa krastača, Euroazijski ris, Smeđi medvjed, Daždevnjak, Snježni leopard, Indijska kobra, Bjeloglavi orao, Vapiti, Afrički slon.

Aplikacija Spar 3D se možete skinuti s Google play-a, uskoro i s App store-a te skeniranjem QR koda na plakatima u Spar trgovinama.

Kako sve funkcionira, pogledajte u videu

Stickermania Planine prati nagradna igra koja počinje 29.04.2015. i traje do 24.06.2015. i u kojoj Spar dijeli lijepe nagrade za vjerne Stickermania-ke koji u tom periodu skupe sve sličice iz albuma.