delamaris-pastete-skupnaDelamaris je ovoga ljeta na police trgovina počeo uvoditi paštete u novim pakiranjima s redizajniranom ambalažom koja uključuje zaobljenu dvobojnu univerzalnu dozu pakiranu unutar kartice.

Ujedno je promijenjeno i transportno pakiranje koje je, s dosadašnjih 32 komada u kartonu, smanjeno na 24 komada, dok su u ponudu uvedeni i novi okusi – Delamaris Tunina pašteta Classic, Kokošja pašteta te Lososova pašteta.

U tvrtki ističu kako su ciljevi ovih promjena povećati prepoznatljivost i vidljivost robne marke i proizvoda u trgovini, pomladiti brend s redizajnom, ponuditi paštete s boljom mazivosti za mlađe potrošače te ostvariti veću fleksibilnost prodaje. Pritom dodaju kako su paštete Delamaris ukusan zalogaj za sve generacije, pripremljene iz najboljih komada ribe ili mesa te su u cijelosti bez aditiva.

Tradicionalna Turistična pašteta od skuše s prepoznatljivom crvenkastom bojom i okusom ostaje omiljen zalogaj već 30 godina.

Tunina pašteta Premium Delamaris može se pohvaliti visokim udjelom (50%) najboljih komada tune koji joj daje izvoran okus. Sadrži manji udio masnoća od konkurentskih tuninih pašteta pa je zbog toga i manje kalorična. Moderan je namaz za doručak ili ručak, ali i odličan dodatak pripremi zahtjevnijih predjela i jela.

Novi okusi pašteta Delamaris najviše će oduševiti ljubitelje bolje mazivih pašteta koje, unatoč odličnom okusu, ne sadrže konzervanse, pojačivače okusa, bojila i ostale aditive.

Sve paštete Delamaris, kao i ostali proizvodi ove robne marke, poznate su po dugogodišnji tradiciji, visokoj kvaliteti te suvremenoj i okolišu prihvatljivoj tehnologiji.

Sve to omogućava Delamarisu da, kako nekada, tako i danas, nudi posve prirodne proizvode bez aditiva, koji su prilagođeni ukusu i prehrambenim navikama suvremenog potrošača. Svi proizvodi predstavljaju bogat prirodni izvor kalcija i omega 3 masnih kiselina.