Proljeće je pred vratima, a s njim kreću i pripreme za ljeto i sunčane dane kada se iz ormara izvlače omiljene haljine i kratke hlačice – ali s proljećem dolaze i problemi s neprijateljem br.1 – celulitom.

Kako bi ženama u njihovoj vječnoj borbi za čvršću kožu tijela povećala izglede za pobjedu, Nivea Q10 plus linija za tijelo sadrži proizvode koji vidljivo poboljšavaju tjelesne konture, učvršćuju kožu i uklanjanju znakove celulita.

Mlijeko i losion za učvršćivanje kože iz Nivea Q10 plus linije za njegu tijela od sada imaju i potpuno novi izgled za čiji je inovativni dizajn zaslužan Yves Béhar, višestruko nagrađivani industrijski dizajner koji je novim bočicama uspio prenijeti vrijednosti i povijest Nivea brenda u čist i autentičan dizajn – jednostavno, lijepo i moderno.

Nivea Q10 plus mlijeko za učvršćivanje kože njegujuće je mlijeko koje sadrži učinkovitu formulu s koenzimom Q10 i kreatinom. Neposredno nakon nanošenja kreatin oslobađa energiju u stanicama i puni rezerve energije kako bi podržao proces obnove stanica. Mlijeko za tijelo sadrži i ulje makadamije, a njegovim korištenjem koža postaje vidljivo glađa i čvršća već nakon dva tjedna. Preporučena maloprodajna cijena (250 ml/400 ml): 31,00 kn/52,00 kn.

Nivea Q10 plus losion za učvršćivanje kože s formulom s koenzimom Q10 i kreatinom stimulira obnovu stanica i učvršćuje kožu. Normalnoj koži losion pruža intenzivnu hidrataciju, a neposredno nakon nanošenja koža postaje elastičnija te vidljivo glađa i mekša. Preporučena maloprodajna cijena (250 ml/400 ml): 31,00 kn/52,00 kn.