ledo-tijesta-savijaca-sa-sumskim-vocem-largeTvrtka Ledo, vodeći proizvođač u kategoriji smrznutog tijesta, tijekom studenog tradicionalne je recepture osvježio novim okusima pa se tako u ponudi sada mogu naći i savijača s vanilijom i šumskim voćem, savijača s jabukama i ribanim jabukama te savijača s višnjama

Tijekom mjeseca studenog započela je velika promotivna kampanja za Ledo tijesta kojom se, kako kažu u Ledu, “uz tradicionalna jela i recepture, potrošačima želi približiti miris bakine kuhinje i sjećanje na djetinjstvo uz kvalitetne i inovativne okuse”.

Prateći potrebe tržišta Ledo je, uz tradicionalne i tržištu već poznate okuse i smrznuta jela poput valjušaka, njoka i proizvoda od lisnatog tijesta, tržištu ponudio i nešto drugačije – tradicionalne recepture uz nove okuse: savijaču s vanilijom i šumskim voćem, savijaču s jabukama i ribanim jabukama te savijaču s višnjama.

Smrznuto tijesto kategorija je smrznutih proizvoda koja se u Ledovom asortimanu nalazi već 39 godina. Potrošači su već tradicionalno naviknuti na korištenje proizvoda u tijestu jer im olakšavaju pripremu najdražih jela i slastica.

Prepoznavanje potreba tržišta, provjerena kvaliteta, brza i jednostavna priprema, praktičnost, ušteda vremena pripreme ukusnih jela, široki asortiman, kvalitetni sastojci, ali i strogo kontrolirani tehnološki proces, složene recepture i zaokruženi okus samo su neke od prednosti koje inspiriraju potrošače na kupnju i korištenje Ledo proizvoda već gotovo 40 godina, poručuju iz proizvođača.