U Vrsaru, na adresi Ulica Sv.Martin 4a, otvoren je novi supermarket Plodina. Moderan prodajni prostor prostire se na 1.600 četvornih metara, a uz vrhunsku opremu i praktična dizajnerska rješenja zadovoljava najviše trgovačke standarde, te svojim kupcima omogućava još ugodniju kupovinu, objavljeno je iz Plodina.

U prodajnom prostoru dostupni su samoposlužna pekara, odjel delikatesa, mesnica i gastro odjel, te tzv. zelena tržnica sa svakodnevno svježim voćem i povrćem. Moderno skladište, komore i razne pripremnice kupcima osiguravaju dostupnost i svježinu proizvoda svakoga dana.

Novi supermarket Plodina, 96. prodajno mjesto ovog lanca u Hrvatskoj, zadržao je svoj prepoznatljivi široki asortiman, pa tako i ovdje kupci mogu pronaći svježe i provjerene proizvode najboljeg omjera cijene i kvalitete. I u Vrsaru prehrambeni proizvodi zastupljeni su kroz bogatu ponudu domaćih i stranih proizvoda te proizvoda robne marke Plodine, a kroz ponudu neprehrambenih proizvoda Plodine su osigurale sve što treba jednom kućanstvu.

Otvorenje novog supermarketa Plodina posebno je razveselilo stanovnike Vrsara, a uz nadu da će uskoro krenuti i nova turistička sezona, novo prodajno mjesto bit će dodatna vrijednost za njihove goste. Vrijedno je napomenuti da je otvoreno 40-ak novih radnih mjesta.

Poštujući epidemiološke mjere, te u cilju smanjenja bliskih kontakata uobičajeni prigodni zabavni program i degustacije na dan otvorenja su otkazane. Zato su kupci mogli uživati u brojnim pogodnostima i akcijama pripremljenim posebno za prvi tjedan otvorenja.

Radno vrijeme Plodina Vrsar je od ponedjeljka do subote 7.00 do 22.00, a nedjeljom 7.00 do 18.00 sati.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!