Tip Top, vodeći brend u kategoriji peleta, omiljen zbog svojih okusa i oblika, predstavio je sedam novih proizvoda te time proširio ponudu i na kategoriju pečenog snacka

Potrošači će od sada moći uživati u novim Tip Top proizvodima koji uključuju slane štapiće, XXL slane štapiće, slane perece i krekere te čips perece, srčeka i integralne kruščiće.

Kao dinamični i razigrani brand, Tip Top je predvodnik u inovacijama kojima, u skladu s globalnim trendovima, uvijek iznova obogaćuje doživljaj grickanja s novim okusima i oblicima. Predstavljanjem sedam novih proizvoda i širenjem na kategoriju pečenog snacka, Tip Top ponovno iznenađuje i oduševljava fantastičnim, hrskavim okusima i one najzahtjevnije ljubitelje snacka svih profila.

Tip Top srčeka predstavljaju još jedan novitet koji će razveseliti hrvatske ljubitelje finog snacka, a ova slana varijanta simbola ljubavi dolazi u pakiranju od 100 grama.

Tip Top integralni kruščići ističu se jedinstvenim okusom jer su spravljeni od brašna cjelovitog zrna. Dolaze u pakiranju od 125 grama i predstavljaju odličnu alternativu klasičnim grickalicama što ih čini odličnim izborom u svakoj prilici, bilo da je riječ o doručku, večeri ili laganom dnevnom snacku.

Fini Tip Top slani štapići u pakiranjima od 40, 120 i 250 grama uvijek su idealan izbor za brzi snack i nenajavljeno društvo, dok produženi Tip Top XXL slani štapići dolaze u kutiji od 180 grama s četiri pojedinačna pakiranja od 45 grama kako bi uvijek bili svježi i spremni za konzumaciju. Slasni Tip Top čips pereci u vrećici od 150 grama novost su na hrvatskom tržištu i idealna opcija za svaki party jer su genijalna kombinacija najboljega od dvije popularne grickalice – čipsa i pereca.

S obzirom da su tanki poput čipsa i hrskavi poput pereca, mogu se poslužiti na bezbroj načina pa čak i u “elegantnijem” večernjem izdanju kao mali sendviči koje će gosti obožavati. Tip Top krekeri u vrećici od 150 grama ukusna su opcija za jurnjavu po gradu, a veličinom i oblikom prilagođeni su za manje zalogaje i vrhunsko hrskanje.

U ponudi su i klasični Tip Top pereci u vrećici od 200 grama. Novi Tip Top proizvodi oduševit će i najzahtjevnije snack gurmane i sva probirljiva nepca te postati rado viđen gost svakoga važnog partyja.

Preporučene maloprodajne cijene:

Tip Top slani štapići (40 g – 2,19 kn); (120 g- 5,29 kn); (250 g- 8,99 kn)
Tip Top XXL slani štapići (180 g) – 10,99 kn
Tip Top čips pereci (150 g) – 9,99 kn
Tip Top pereci (200 g) – 8,99 kn
Tip Top krekeri (150 g) – 8,49 kn
Tip Top srčeka (100 g) – 9,99 kn
Tip Top integralni kruščići (125 g) – 11,99 kn