Današnji način života većini ljudi donosi umor i osjećaj tromosti, a loša ishrana kojoj sve češće pribjegavamo zbog nedostatka vremena zasigurno je jedan od najvećih krivaca za naša stanja.

Upravo zato je izuzetno važno hraniti se uravnoteženo, trudeći se u organizam unositi što više voća, povrća, cjelovitih žitarica te općenito namirnica provjerenog porijekla i iz ekološke proizvodnje.

Lidl je za svoje kupce ovoga tjedna priredio pravu novost – od četvrtka 20. studenoga u svim Lidlovim trgovinama traje Bio tjedan, unutar kojega možete pronaći proizvode s očuvanim hranjivim svojstvima koji će vam pružiti pravi gastro užitak.

Lidlov Bio tjedan nudi namirnice poput trajnog organskog mlijeka i jogurta, organskog voća i povrća, ekstra djevičanskog maslinovog ulja, konopljinog, lanenog i kokosovog ulja, meda, čaja, sokova, različitih slastica poput zobenih čokoladnog keksa i prelivenih rižinih vafli te muesli različitih okusa.

Kao i uvijek u Lidlu, radi se o proizvodima najboljeg omjera cijene i kvalitete, što znači da za njih nećete morati izdvojiti čitavo bogatstvo, već da se u Lidlovim trgovinama mogu pronaći po izuzetno pristupačnim cijenama.

Uvijek je pravo vrijeme da se okrenete prirodi i uravnoteženoj prehrani. Odaberite za sebe prirodno i ukusno!

PROMO