dr.oetker - zajednickaIz Dr. Oetkera ponovno nam stižu zanimljivi proizvodi.

Ovoga puta pripremili su tri nova proizvoda, Dekori Srca Vatrena i kopačke i dres, novi Dr. Oetker žele za kolače i Dr. Oetker goveđa želatina.

Godina je puna sportskih prigoda, navijačkih bodrenja i veselih proslava.

PR_MiniDekori_NavijackiDekori Srca vatrena i Kopačke i dres nova su serija dekoracija namijenjenih svim ljubiteljima sporta.

Posebne boje i oblici Dr. Oetker mini dekora stvoreni su za dobre rezultate i vješto osmišljeni kako bi krasili i najkreativnije poslastice.

Proizvod dolazi u maloj i atraktivnoj ambalaži od 10 g. – po cijeni pristupačnoj svima a savršeni spoj moderne tematike, vrhunske kvalitete i praktične uporabe osigurava veliku potražnju potrošača.

PR_ZeleZaKolaceNovi Dr. Oetker Žele za kolače i deserte uspješna je inovacija za višestruki ljetni užitak – bilo da se priprema kao zasebni desert, preljev ili nadjev za torte i kolače ili žele napitke.

Dva neodoljiva okusa – jagoda i limun, savršeni su kao lagana i zdrava slastica za male i velike sladokusce.

Proizvod se nalazi u ambalaži od 20 g. a na poleđini artikla se nalaze detaljne upute za jednostavnu i brzu pripremu.

PR_GovedjaZelatinaPoput svih ostalih Dr. Oetker proizvoda, nova Dr. Oetker goveđa želatina je vrhunske kvalitete i predstavlja ukusnu i zdravu alternativu kod pripreme jela, kolača i deserta.

Jednostavne i raznovrsne primjene Dr. Oetker goveđa želatina je stvorena za sve koji cijene tradiciju i u isto vrijeme prate kulinarske trendove.

Ekonomična i atraktivna ambalaža od 10 g. odlično nadopunjava asortiman želatine.