lino-web-stranica-003Na adresi www.lino.eu Podravka je objavila redizajniranu i sadržajno bogatiju web stranicu jednog od svojih najpoznatijih brendova.

Odgovor je to na želje dosadašnjih posjetitelja, ljubitelja Lino medvjedića te potrošača Lino proizvoda za učestalijom i sadržajno bogatijom interakcijom, ističu iz Podravke.

Stranica je namijenjena vrtićkoj djeci, osnovnoškolcima nižih razreda kao i roditeljima, a i teenageri na njima mogu pronaći pokoju zgodnu stvar za sebe.

Na novoj Lino.eu stranici korisnike čekaju mnoga iznenađenja: augmented reality aplikacija “Slikajmo se zajedno”, kreiranje profila, unos slika, komentara, označavanje omiljenih sadržaja, prijava na e-newsletter, nagradne igre i drugi sadržaji.

Mlađoj djeci nudi se puno zabave i igre u cjelini ZABAVA, a mame i tate čeka mnoštvo zanimljivog sadržaja o razvoju, odgoju i obrazovanju djeteta u cjelini MAMAZIN.

Sva događanja i novosti vezane za brend, posjetitelji Lino web stranica mogu pronaći unutar cjeline DOGAĐANJA dok se  informacije o Lino proizvodima nalaze u cjelini PROIZVODI.

Povijest Lino kalendara, stvarnost je mnogih odrastanja, stoga je zaslužio cjelovit prikaz u cjelini KALENDAR.

Brend Lino ima dugogodišnju značajnu prisutnost u svijetu dječjih brendova u regiji. Karakterizira snažnu i emocijom prožetu komunikaciju s generacijama potrošača. Lino medvjedić ikona je koja utjelovljuje brand Lino i sva njegova važna obilježja putem kojih potrošači ostvaruju snažnu emocionalnu poveznicu s brendom kroz cijeli život.