Više od 2.700 malih i velikih trkača zajedno promicali zdrav život

Sudionici utrka koje je dm organizirao u subotu 7. lipnja, na jedan su dan Bundek obojili u ružičasto i tako zajedno promicali sportsku i obiteljsku zabavu. Uz više od 2.200 rekreativnih i profesionalnih trkačica, svoje prve trkaće korake u pratnji roditelja napravilo je gotovo 600  djece, priopćili su iz tog drogerijskog lanca.

Okupljene je pozdravio gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić i istaknuo da ga raduje što su Zagrepčani svojim odazivom pokazali kako je aktivan životni stil važan za zdravlje. Sudionike su zagrijali članovi Plesnog Centra Zagreb, a dobru atmosferu osigurali su Ivan Vukušić, Antonija Blaće te grupa Colonia.

“Kad u dm-u planiramo druženja poput dm ženske utrke i babybonus utrke uvijek se pitamo kako potaknuti naše sugrađane da naprave nešto dobro za sebe i za svoje najbliže.  Jako mi je drago što smo Bundek zajedno pretvorili u mjesto zabavnog obiteljskog druženja. Mislim da smo podsjetili sve posjetitelje koliko je važno slobodno vrijeme provoditi u društvu najbližih, stvoriti lijepe uspomene i razvijati zdrave navike”, izjavila je Gordana Picek, članica Uprave dm-a.

Posebne nagrade osvojile su tri najbrže u natjecateljskoj utrci dm-a Katarina Vukančić, Natalija Lašić i Silvija Šimunović. Svi sudionici dobili su majice i poklon paket dm-a, a imali su priliku pomoći udruzi Crveni nosevi kojoj su donirali 2.500 kuna.

Kako bi posjetitelji Bundeka sigurno uživali na suncu, dm je u suradnji s Hrvatskim dermatovenerološkim društvom organizirao i besplatne dermatološke preglede kojima su pristupila 182 posjetitelja.