Podravka je već sedmu godinu za redom u svojem gastronomskom centru “Štagelj” bila domaćin “Cool okupljanja”.

coolinarika02Korisnici Coolinarike željno iščekuju ovaj događaj cijele godine, jer je to prilika da svoje online prijatelje susretnu uživo.

Na ovogodišnjem okupljanju sudjelovalo je oko 150 gostiju iz raznih zemalja.

Dio bogatog cjelodnevnog programa bile su i natjecateljske aktivnosti tijekom kojih su gosti imali prilike okušati svoje kulinarsko umijeće u pripremi jela s Vegetom grill i Vegeta marinadama te odmjere svoje vještine u pripremi slastica s Dolcela mješavinama za prhko i biskvitno tijesto.

Veliko glazbeno iznenađenje ovog događanja bila je novosadska skupina “The Frajle” koja je među prvima u glazbenom svijetu dobila slasticu sa svojim imenom. Okupljeni posjetitelji imali su priliku natjecati se i u dekoriranju torte Frajla, dok su ih popularne glazbenice nadahnjivale svojim inspirativnim notama.

Okupljene goste pozdravila je direktorica Korporativnih i marketinških komunikacija, Marinka Akrap. Tijekom ugodnog druženja korisnici su mogli uživati u bogatoj gastronomskoj ponudi koja je ove godine bila tematski vezana za pripremu jela na otvorenom, grillanju i slasticama za piknik. Većina ovogodišnjih gostiju redoviti su posjetitelji “Cool okupljanja”, a valja istaknuti da korisnici Coolinarike tijekom godine i samostalno organiziraju manja “Cool okupljanja” diljem svijeta.

Coolinarika je ulaz u jedinstveni svijet autorskih recepata, slika, blogova i amaterskih kuhinja, u kojima mašta, zabava i kreativnost rezultiraju zavidnim kulinarskim vještinama njenih online kuhara. Zahvaljujući vjernim posjetiteljima koji su ujedno i kreatori sadržaja, Coolinarika.com postala je standard online kulinarskog sadržaja i desna ruka svakog ljubitelja dobre hrane u regiji.

Nakon 11 godina koliko postoji, gotovo 140.000 registriranih korisnika i skoro 150.000 objavljenih recepata, prerasla je ulogu kulinarskog portala i postala mjesto inspiracije, druženja i zabave te oaza opuštanja i prilika za razmjenu osobnih iskustava s ljudima iz cijelog svijeta.