Početak štednje u Raiffeisen dobrovoljnom mirovinskom fondu od sada je jednostavniji i brži zahvaljujući online Zahtjevu za članstvo. Putem online zahtjeva svi potencijalni članovi Fonda mogu ugovoriti i započeti sa štednjom u Raiffeisen dobrovoljnom mirovinskom fondu iz udobnosti svoga doma.

Prateći aktualnosti i načine na koji tehnologija omogućava komunikaciju i pojednostavljuje obavljanje raznih aktivnosti, Raiffeisen društvo za upravljanje obveznim i dobrovoljnim mirovinskim fondovima razvilo je online Zahtjev za članstvo.

Za aktivaciju članstva odnosno uplatu štednje dovoljno je popuniti obrazac, nakon čega članu, na e-mail adresu navedenu pri ispunjavanju, stiže generirana uplatnica s barkodom.

Prva uplata u Fond mora biti izvršena s tekućeg računa potencijalnog člana koji je naveden u Zahtjevu za članstvo u Fondu, a nakon izvršene prve uplate korisnik postaje član Raiffeisen dobrovoljnog mirovinskog fonda i može nastaviti sa štednjom, dok se način, iznos i dinamika štednje odabire prilikom popunjavanja Zahtjeva za članstvo u Fondu.

Odluka o štednji u dobrovoljnom mirovinskom fondu potpuno je individualna, a pružanjem mogućnosti učlanjenja putem online zahtjeva odluku čini lakšom, bržom i jednostavnijom.

Svrha štednje u dobrovoljnom mirovinskom fondu je dodatna mirovina, odnosno osiguranje trajne socijalne sigurnosti u starijoj životnoj dobi. Za zadržavanje približno jednakog životnog standarda kojeg uživamo za vrijeme radnog vijeka i nakon što odemo u mirovinu, potrebno se pobrinuti samostalno.

Raiffeisen dobrovoljni mirovinski fond početkom rujna 2017. godine broji više od 64.000 članova, dok je imovina Fonda premašila 1,1 milijardu kuna.

Više informacija te link na online zahtjev za članstvo – https://rmf.hr/obrazac_dmf/

PROMO