Na Orbit kreativni natječaj pristiglo 140 radova djece iz cijele Hrvatske

U Kući za ljude i umjetnost Lauba u Zagrebu održana je izložba najboljih dječjih radova pristiglih na Orbit kreativni natječaj ”Slavimo zdrav osmijeh” koji je organiziran povodom obilježavanja Svjetskog dana oralnog zdravlja. Na natječaj je pristiglo 140 radova, a stručni žiri je odabrao 20 finalista čiju su crteži i pjesmice prikazani na izložbi.

Izložbu je otvorila popularna voditeljica Iva Šulentić uz predstavnike tvrtke Wrigley, koji su dodijelili bogate nagrade dobitnicima, što ih je dodatno razveselilo.

Cijelo druženje proteklo je u veselom ozračju uz zarazan osmijeh simpatičnih mladih kreativaca i ponosnih roditelja.

Tvrtka Wrigley obilježava Svjetski dan oralnog zdravlja 2014. u suradnji s FDI (Svjetskom stomatološkom federacijom). Ovim projektom, tvrtka Wrigley je htjela istaknuti važnost održavanja čistih i zdravih zubi od malih nogu, te potaknuti najmlađe na usvajanje osnova oralne higijene kako bi zadržali lijep i zdrav osmijeh, ali ih i naučiti kako im u tome mogu pomoći Orbit gume za žvakanje bez šećera.

Wrigley je priznata tvrtka i vodeći svjetski proizvođač slatkiša široke palete u kojoj se nalaze različiti okusi guma za žvakanje, bombona i drugih slastica. Aktivna je u 40 različitih država, dok svoje proizvode – svjetski poznate robne marke – prodaje u više od 180 država u cijelome svijetu. U Hrvatskoj je Wrigley prisutan sa šest robnih marki: Orbit, Airwaves, Winterfresh, 5 Gum, Hubba Bubba i Skittles.

Tvrtka Wrigley Hrvatska postoji od 1990. godine.