Protect & Refresh Invisible Cooling sprej s rashlađujućom maglicom koja osvježava kožu, štiti od štetnih zraka i čini kožu svilenkasto mekanom te Protect&Bronze krema za lice koja pruža učinkovitu zaštitu od preuranjenog starenja kože i potiče njezino prirodno tamnjenje novi su proizvodi iz Nivea Sun linije proizvoda.

Nivea Sun Protect & Refresh Invisible Cooling sprej je inovativan, nevidljiv, vodootporan i jednostavan za uporabu. Sadrži formulu s mentolom koji produžuje osjećaj svježine i etanolom koji trenutno rashlađuje.

Nivea Sun Protect&Refresh Invisible Cooling sprej nanosi se direktno na tijelo te ima poseban ventil od 360° koji omogućuje sprejanje u svakom položaju, čak i naopako.

Kontinuiranim raspršivanjem sitnih kapljica stvara se lagan, ravnomjeran sloj zaštite od sunca, koji nije ljepljiv i ne ostavlja bijele tragove. Novi sprej pogodan je za žene i muškarce u potrazi za učinkovitom zaštitom protiv sunca te pravim užitkom i osvježenjem. Preporučena maloprodajna cijena SPF 20 i 30 (200 ml): 80,00 kn i 85,00 kn.

Nivea Sun Protect & Bronze krema za lice SPF 30 idealna je za one koji žele pouzdanu zaštitu i prekrasno osunčanu kožu u kombinaciji s trenutačnom zaštitom od štetnih UV zraka gdje god se nalazili, a ne samo na plaži.

Nova formula lagane, vodootporne kreme za lice aktivira prirodne obrambene mehanizme kože i dubinskim djelovanjem pomaže postići dugotrajnu i prirodnu boju.

Krema za lice kao i ostali proizvodi iz linije Protect & Bronze ne sadrži sredstva za samotamnjenje. Preporučena maloprodajna cijena SPF 30 (50 ml): 66,90 kn.