Ultra Travel KitOvoga ljeta povedite sa sobom na put suputnike na koje se možete osloniti i pri paklenim vrućinama. Osim što su neizostavan dio svakog pravog muškog putnog seta, proizvodi Old Spice, Head&Shoulders i Gillette, mogu vas učiniti i jednim od stotinu sretnika koji će osvojiti karte za najposjećeniji festival sezone Ultra Europe 2015.

Ljetna festivalska sezona samo što nije započela, a ultra zabava i ove godine se očekuje na jednom od najboljih europskih festivala – Ultra Europe, koji će se održati od 9. do 16. srpnja 2015. u Splitu.

Partneri događanja, ujedno i najbolji suputnici ove festivalske sezone su proizvodi Old Spice, Head&Shoulders i Gillette koji će omogućiti neometano uživanje u klupskoj glazbi, ali i u trenucima predaha i prepuštanja ljetnim vrućinama.

Vrijedna nagradna igra povezana s proizvodima koji bi trebali naći svoje mjestu u svakom dobrom setu kozmetike za muškarce kupcima pruža priliku da osvoje jednu od čak stotinu ulaznica za Ultra Europe u vrijednosti od 1300 kuna po ulaznici.

Sve što je potrebno učiniti kako biste osvojili najpoželjniju ljetnu nagradu, ali i kako biste u pripremi imali preporučeni Ultra Travel Set  je u bilo kojoj trgovini kupiti bilo koja dva proizvoda marki Old Spice, Head&Shoulders i/ili Gillette (možete kupiti proizvode iste ili različitih marki, sve kombinacije dolaze u obzir) te odigrati SMS igru. Imena dobitnika bit će poznata 16. lipnja 2015.

Na promociji Ultra Travel Seta su se okupili i brojni poznati među kojima pisac Hrvoje Šalković, voditeljica Edita Misirić, voditeljica Ivana Mišerić, bivša manekenka Anita Dujić te novinar i bloger Domagoj Jakopović Ribafish. Oni su podijelili i svoja festivalska iskustva koja uključuju proizvode uz koje ljetne vrućine i fizički napor ne dolaze do izražaja.

“Moja su putovanja nekad isplanirana do u detalje, a nekad putujem potpuno bez plana. No, godine iskustva su me naučile da su dobri proizvodi poput šampona, dezodoransa ili britvica ključni za neometanu zabavu i osjećaj opuštenosti. Uglađenost i šarm koji pritom postižemo ne prolazi nezapaženo kod suprotnog spola”, izjavio je pisac Hrvoje Šalković.

Za dobru zabavu ovog ljeta pripremaju se i voditeljice Edita Misirić i Ivana Mišerić. Iako će im ljeto djelomično biti radno, obje planiraju posjetiti Ultra Europe i doživjeti nezaboravnu atmosferu tog festivala.

“S obzirom na to da sam i zbog svog posla stalno u glazbenim vodama, Ultra Europe će i ove sezone biti mjesto na kojemu ću uživo poslušati najbolja imena klupske scene. Festivali su mjesta na kojima pršti posebna energija, ali dobra priprema je ključna pa će ove godine sigurno i ja pripremiti jedan ovakav putni set za sebe, ali i za dragog”, izjavila je radijska voditeljica Ivana Mišerić.

Ultra Europe ove će godine po prvi puta posjetiti i bivši model Anita Dujić jer želi doživjeti vrhunsku atmosferu. Bloger i novinar Domagoj Jakopović Ribafish Ultra Europe će ove sezone pratiti iz Zagreba zbog radnih obaveza, no svoj putni set neće zaboraviti prilikom odlaska na druga ljetna događanja.

Organizatori su se pobrinuli da Split opet ugosti ponajbolje svjetske glazbenike elektronske scene, a više od 150 tisuća posjetitelja iz Europe i svijeta ove će godine moći uživati čak sedam dana uz vrhunsku glazbu i atraktivne efekte te uz najveću pozornicu koja je dosad postavljena na nekom od festivala u Hrvatskoj.

Više o proizvodima Ultra Travel Seta:
Uz pomoć nove moćne kolekcije Old Spice Odor Blocker blokirajte neželjene mirise na 48 sati. Odor Blocker kombinira naprednu tehnologiju i čist miris koji pomaže muškarcima da tijekom cijelog dana mirišu fantastično i svježe. Formula novih proizvoda Old Spice zasnovana je na zaštićenoj revolucionarnoj tehnologiji koja zaustavlja neugodne tjelesne mirise i prije nego što se pojave – tako što ih pronalazi i neutralizira na samom izvoru.

Old Spice razvio je ovu tehnologiju s ciljem da pomogne muškarcima u borbi s prirodnom tendencijom otpuštanja određenih, ne baš najugodnijih, mirisa prilikom znojenja, tako što pruža dugotrajnu svježinu.

Nepobjedivi Gilletteovi brijači najbolje su što muškarac može dobiti. Brijač Gillette Mach3 ujedinjuje naprednu tehnologiju i udobno brijanje, a zahvaljujući mogućnosti zamjene britvica i svojoj pokretnoj glavi, postaje nepobjediv za jednokratne brijače jer jedna njegova britvica je dostatna za do mjesec dana brijanja.

Zamjenjive britvice Gillette Mach3 imaju 3 oštrice koje osiguravaju glatkoću brijanja i smanjuju iritacije, čak i kod osjetljive kože. Fleksibilne oštrice automatski se prilagođavaju različitim tipovima kože i razinama pritiska. Sustav zaštite ima 5 mikrokrilaca koja pomažu učiniti brijanje jednako nježnim koliko je precizno. Tu je i lubrikantna trakica koja promjenom boje naznačuje da je vrijeme za zamjenu britvice novom kako bi brijanje ostalo na najvišoj razini.

Lider na području brige o vlasištu i u znanstvenom razvoju proizvoda više od 50 godina, Head & Shoulders je razvio nove tehnologije koje će u trenutku učvrstiti vaše samopouzdanje, donijeti trenutno olakšanje vlasištu, ali i ojačati kosu te spriječiti njeno ispadanje.

Novi Head & Shoulders Instant Relief  primjenjuje formulu inspiriranu sportskom medicinom. Tehnologija On-Contact omogućuje trenutno i dugotrajno olakšanje nadraženom vlasištu djelujući na izvor nelagode. Za trenutačno olakšanje zaslužan je kompleks “Thermo-Cooling Activator”, koji se aktivira u dodiru s vodom pri čemu nastaje senzacija hlađenja potpomognuta jedinstvenim sastojcima mentola i peperminta. Svi šamponi Head & Shoulders sadrže i cink-pirition koji dokazano djeluje protiv prhuti.

Head & Shoulders predstavlja i novi proizvod koji donosi trenutačno olakšanje, ali i poboljšanje za one koji odmah žele zdraviju i jaču kosu. Inovativni tretman Head & Shoulders Thick & Strong Extra Thickening proizveden je kako bi ojačao vlas od korijena pri čemu je čini čvršćom i otpornijom na oštećenja koja su jedan od glavnih uzroka slabljenja vlasi.

Više informacija o nagradnoj igri potražite internet stranici