Konzum je otvorio novu prodavaonicu maxi formata u Zenici na adresi Crkvice bb koja se prostire na više od 550 četvornih metara, prenosi portal biznisinfo.ba.

Asortiman trgovine obuhvaća bogatu ponudu svježeg voća, povrća i mesa, veliki izbor pekarskih, mliječnih i delikatesnih proizvoda, osnovne životne namirnice, piće i slatkiše te širok izbor neprehrambenih proizvoda za njegu, higijenu i kućanstvo.

U prodajnom mjestu je zaposleno 14 radnika.

“Nova prodavaonica u Zenici je značajan objekt, veće kvadrature, na izuzetno atraktivnoj lokaciji i sretan sam jer smo u prilici Zeničanima pokloniti još jedan moderan objekt s prilagođenom i širokom ponudom gdje će moći sve potrebno pronaći na jednom mjestu. Nastavljamo s otvorenjima novih prodajnih objekata te s ponosom mogu najaviti da ćemo u nadolazećim tjednima otvoriti nove trgovine u Travniku i Kiseljaku”, istaknuo je Stipan Škoro, direktor Sektora maloprodaje Konzuma.

Na dan otvorenja za kupce u novoj trgovini u Zenici je pripremljena posebna akcijska ponuda, prvi kupci nagrađeni su poklonima, a svaki 50. kupac dobio je cijelu kupovinu potpuno besplatno.

Povodom otvorenja, predstavnici Konzuma posjetili su ustanovu za zbrinjavanje djece bez roditeljske skrbi “Dom porodica” Zenica te uručili vrijednu donaciju koja obuhvaća više od tonu prehrambenih proizvoda za pripremu zdravih obroka za mališane ovog doma.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!