Novi KTC trgovački centar svečano je otvoren u Jalžabetu, na adresi Varaždinska 38

U sastavu centra uz supermarket se nalazi poljoljekarna, caffe bar i benzinska postaja.

Svečanu vrpcu zajedno su prerezali predsjednik Upravnog odbora poduzeća KTC Ivan Katavić, saborski zastupnik i gradonačenlik grada Križevaca Branko Hrg te saborski zastupnik Josip Križanić.

Nastupili su članovi KUD “Elizabeta” iz Jalžabeta, a dječjem vrtiću “Potočić” iz Jalžabeta uručen je poklon bon u vrijednosti od 5.000 kn.

Supermarket se nalazi u centru Jalžabeta i bit će otvoren svaki dan od 7 do 21 sat, nedjeljom od 7 do 14 sati. U ponudi supermarketa nalazi se bogat asortiman prehrane (dnevno svježe meso, suhomesnata i mliječna roba, voće i kruh) pića, čistila, kozmetika i odabrani asortiman kućnih potrepština.

Benzinska postaja radit će od ponedjeljka do subote od 6 do 22, a nedjeljom od 6 do 20 sati.

Poljoljekarna će raditi od ponedjeljka do petka od 8 do 17 sati, a subotom od 8 do 13 sati.

Trgovački centar Jalžabet zapošljavat će 28 djelatnika. Supermarket ima prodajni prostor od 560 metara kvadratnih, a poljoljekarna 120 metara kvadratnih.

KTC d.d. je na hrvatskom tržištu punih 25 godina, a prodajni prostori se nalaze u 25 gradova Lijepe naše.

Broji sveukupno 28 supermarketa i 3 hipermarketa, te niz specijaliziranih prodavaonica, a uz trgovinu kao osnovnu djelatnost bavi se ugostiteljstvom (17 restorana) i turizmom (4 hotela), te u svojem sastavu ima i lovište (Lovačka kuća Sokolovac).

KTC ima i 12 benzinskih postaja, 21 poljoljekarnu i 1 vrtni centar, a zapošljava 1300 djelatnika.