Tommy_Hvar_6Trgovački lanac Tommy ponovno je otvorio vrata svoje najveće prodavaonice na otoku Hvaru. Riječ je o hipermarketu koja se proteže na 1100  m2.

U četvrtak, 21. svibnja 2015. godine u Starom Gradu (otok Hvar) otvoren je renovirani hipermarket Tommy, na adresi Trajektno pristanište 2.

Hipermarket nudi više od 20 000 prehrambenih i neprehrambenih artikala, među kojima svatko može pronaći sve ono što mu je potrebno, bilo da je riječ o domaćim proizvodima ili poznatim internacionalnim brendovima.

Kupcima su na raspolaganju pekarnica sa svježe pečenim kruhom i pecivima, odjel svježeg voća i povrća s dnevnom ponudom, odjel svježeg mesa strogog kontroliranog porijekla te gastro odjel s ponudom raznih gotovih jela. Također posjetitelji hipermarketa imaju na raspolaganju i ribarnicu s bogatom ponudom dnevno svježe ribe.

Iz trgovačkog lanca Tommy ističu da su posebno ponosni na činjenicu da 70 % ukupne ponude čine hrvatski proizvodi.

Posjetitelje je zasigurno razveselio i program nagrađivanja kojeg je Tommy osmislio povodom otvorenja kojim je svaka kupnja u iznosu od 50 kuna i više, bila dodatno nagrađena raznim bogatim poklonima među kojima su se nalazile kućanske potrepštine, hrana i igračke.

Radno vrijeme hipermarketa  je svakim danom  od 07:30 do 21:00 te nedjeljom od 08:00 do 20:00 h.