Najnoviji Spar supermarket uređen je prema najvišim tehnološkim standardima i prostire se na gotovo 1.300 četvornih metara prodajne površine. Nalazi se na adresi Cesta dr. Franje Tuđmana 344, a kupcima će biti dostupnije ono što poznaju od bogate Spar ponude prehrambenih i neprehrambenih proizvoda.

Posebnost ovog supermarketa su mesnica s uvijek bogatom ponudom najboljih pozicija mesa te ribarnica s uvijek svježom ponudom ribe, kao i toploteka, odnosno raznovrsna ponuda toplih, gotovih jela i salata. Opremljen je velikom rashladnom komorom, što osigurava veće količine ohlađenog pića, posebnost koja je neophodna za lokaciju u Dalmaciji uoči sezone u kojoj se očekuju velike vrućine. Kupci, osim bogatog izbora kvalitetnog i svježeg voća i povrća te bogatog izbora neprehrambenih artikala, bržu kupovinu mogu obaviti kroz jednostavne i praktične samoposlužne blagajne.

Spar Hrvatska kontinuirano daje podršku lokalnim proizvođačima pa je na policama novog supermarketa u Kaštel Sućurcu osigurao mjesto za domaće proizvode pekare Babić koja će kupcima ponuditi domaća peciva i kruh te nacionalno poznatu Pincu. Također, kupcima će biti dostupni kolači OPG Deana Miletić, dok će Dalmata iz Dugopolja kupcima ponuditi vlastitu marku domaćih pića. Na policama će se naći i svježe sezonske lubenice Vagros iz Splita, domaći njoki Nici iz Solina te mliječni proizvodi domaće mljekare Dalmatinski sirevi iz Splita.

Radno vrijeme Spar supermarketa u trgovačkom centru Stop Shop u Kaštel Sućurcu bit će od ponedjeljka do nedjelje od 8 do 21 sat.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!