super-konzum-nova-gradiska-otvorenje-super-konzuma1Danas je u Novoj Gradiški otvorena prva Super Konzum prodavaonica u tom gradu i ukupno 53. u Hrvatskoj, priopćeno je iz Konzuma.

Super Konzum u Novoj Gradiški, na adresi Maksimilijana Benkovića 24, prostire se na ukupnoj površini od 1400 m2, zapošljava 18 djelatnika te nudi asortiman s više od 20.000 proizvoda.

Kupcima su u prodavaonici na raspolaganju četiri blagajne, a u sklopu trgovačkog centra, koji nudi i dodatne sadržaje kao što su trgovina odjećom, obućom i caffe bar, je i parkiralište s više od 80 parkirnih mjesta.

U Konzumu očekuju da će do kraja dana novu prodavaonicu posjetiti ukupno 5000 kupaca. Radno vrijeme Super Konzuma u Novoj Gradiški je radnim danom od 7 do 21 sati te nedjeljom od 8 do 13 sati, a građanima ovog područja ponudit će i dodatnu uslugu plaćanja računa i uplate listića Hrvatske lutrije.

Od bogatog asortimana iz Konzuma izdvajaju ponudu svježeg voća i povrća, delikatese, mesnice i pakirane ribe, pekarnice, mliječnih proizvoda, a prodavaonica ujedno nudi i svježe pripremljena gotova jela.

super-konzum-nova-gradiska-kupciUsto, kupci će u novootvorenom Super Konzumu pronaći i velik izbor pića, proizvoda za njegu tijela i čišćenje, kućanskih aparata, posuđa i odjevnog tekstila.

Povodom otvorenja Konzum je pripremio akcijska sniženja na cjelokupnu redovnu ponudu, a 12. listopada kupce očekuje poseban popust od 30% na igračke te 14. listopada popust od 25% na male kućanske aparate.

Za sve kupce organizirana je nagradna igra koja će trajati do 21. listopada. Najsretniji kupci imaju priliku osvojiti 15.000 kuna na American Express kartici, putovanje za dvije osobe koje uključuje dva polupansiona u Hotelu Olympia u Vodicama, MultiPlusMobile Start paket s mobilnim uređajem Samsung E2230 ili Nescafe Dolce Gusto aparat za kavu.

Uz poklone za prve kupce na dan otvorenja, tijekom vikenda u Super Konzumu Nova Gradiška sve posjetitelje očekuje mnoštvo iznenađenja i zabave – velika roštiljada, kreativna radionica za djecu i čašćenja ukusnim domaćim delicijama, navodi se u priopćenju.