U novom prodajnom centru na Krku otvoreno 60 novih radnih mjesta

Danas je u Omišlju na otoku Krku, na adresi Ulica Pušća 150, otvoren Super Konzum, ujedno 61. u Hrvatskoj i druga po redu Super Konzum prodavaonica na otoku Krku. U novootvorenoj prodavaonici, ukupne površine 1.800 m2 zaposleno je 60 djelatnika, priopćeno je iz Konzuma.

U prodajnom prostoru Super Konzum prodavaonice kupcima je dostupan širok asortiman proizvoda s naglaskom na ponudu svježeg asortimana voća i povrća domaćeg porijekla, pekarnice s dnevno svježom ponudom toplih peciva i kruha, zatim veliku ponudu svježeg mesa te gastro i delikatese odjela.

Uz veliki izbor svježih prehrambenih proizvoda novi Super Konzum sadrži i odjel neprehrane s bogatom ponudom posuđa, kućanskih aparata, tekstila i opreme za dom.

Uvažavajući Krk kao izrazito turističku destinaciju novi prodajni centar se vizualno i konceptualno razlikuje od drugih trgovačkih centara na tom otoku.

Tako će uz Super Konzum prodavaonicu uskoro će biti otvoren i informativni županijski turistički centar namijenjen informiranju gostiju otoka Krka, ali i Cresa, Lošinja i Raba.

Info centar sufinanciran je od strane Ministarstva turizma RH, a cijeli kompleks zapravo predstavlja veliki multimedijalni prostor koji atraktivnim izgledom privlači pažnju građana i turista.

Kupci novog Super Konzuma na Krku mogu koristiti i inovativne usluge popust plaćanja računa, usluge podizanja novca na blagajnama, igara Hrvatske lutrije kao i otkupa ambalaže, a na raspolaganju će im  biti i sedam blagajni te veliko parkiralište s  garažom, za ukupno 130 automobila.

Otvorenje novog trgovačkog centra na otoku Krku nastavak je kontinuiranih ulaganja Konzuma u širenje maloprodajne mreže, posebno na hrvatskoj obali i otocima.

Otok Krk najveći je hrvatski otok i najjača turistička destinacija Kvarnera, a novi trgovački centar značajan je doprinos ukupnoj maloprodajnoj i turističkoj ponudi grada Omišlja, poručuju iz Konzuma.