Novi supermarket Tommy otvoren je u Cisti Provo, na adresi Domovinskog rata 13. Opremljen je po suvremenim standardima kako bi kupcima pružio maksimalnu funkcionalnost i poseban doživljaj kupovine, uz tradicionalno povoljne cijene i niz dodatnih pogodnosti.

“U prodajnom prostoru na ukupnoj korisnoj površini od preko 450 četvornih metara supermarket nudi široki asortiman prehrambenih i neprehrambenih proizvoda, a posebno želimo istaknuti ponudu mesnice, pekarnice te ostalih svježih proizvoda najvećim dijelom hrvatskog porijekla”, poručuju iz Tommyja.

U supermarketu je moderniziran i ubrzan proces prihvata ambalaže jer je instaliran sustav za prihvat najnovije generacije čime Tommy pokazuje stratešku orijentaciju ka održivom razvoju i očuvanju okoliša te primjeni novih tehnoloških rješenja.

Supermarket Tommy Cista Provo raspolaže i s vlastitim parkirnim prostorom.

“Politikom kontinuirane ekspanzije i ulaganja prodajna mjesta Tommyja postaju još dostupnija potrošačima koji prepoznaju kvalitetu i konkurentnost ponude, a ova poslovnica je nova u nizu prodajnih mjesta u Splitsko-dalmatinskoj županiji”, zaključuju iz ovog trgovačkog lanca.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!