konzum-rab-eksterijerU Loparu na otoku Rabu danas je otvorena Maxi Konzum prodavaonica, ujedno prva Konzumova prodavaonica na otoku Rabu, izvijestili su iz tog trgovačkog lanca.

Novi Maxi Konzum prostire se na ukupnoj površini od 1365 m2, a svim kupcima na usluzi će biti 48 zaposlenika. Nova prodavaonica kupcima će omogućiti bogatu ponudu s više od 15.000 artikala na odjelima pekarskih proizvoda, svježe pripremljenih gotovih jela, svježeg voća i povrća, mesa, ribe, mliječnih proizvoda i pića.

Iz Konzuma navode kako će radno vrijeme prodavaonice biti od 8 do 22 sata svakim radnim danom i nedjeljom, a pristup novom prodajnom mjestu olakšat će i 125 parkirnih mjesta.

Povodom otvorenja Konzum je donirao ukupno 12 računala osnovnoj školi Ivana Rabljanina i njenoj područnoj školi u Loparu na Rabu te dječjem vrtiću “Pahuljica” u Loparu.

“Novi Maxi Konzum omogućit će svim kupcima povoljne cijene, kvalitetnu uslugu i sve ostale komparativne prednosti Konzumovih prodavaonica kao što su MultiPlusCard program nagrađivanja vjernosti, plaćanje računa s 2D bar kodom i kupnju lutrijskih proizvoda Hrvatske lutrije. Povodom otvorenja za kupce su priređena razna zabavna događanja, promocije, degustacije i pokloni te posebne akcijske ponude i dodatni popusti. Konzum širenjem svoje maloprodajne mreže na otocima te ostalim mjestima na hrvatskoj obali dodatno doprinosi unapređenju maloprodajne, ali i ukupne turističke ponude pojedinih lokacija”, ističe se u priopćenju.