Kada se radi o blagdanima i novogodišnjim željama, na prvom mjestu nam je često zdravlje, što se ove godine posebno ističe. Danas, kada se iza svakog ugla kriju skriveni uzročnici mnogih bolesti: nutritivno neuravnotežena prehrana, kronični stres i umor, virusi, sjedilački način života uz manjak tjelesnih aktivnosti i opće nezadovoljstvo, donesite dobru novogodišnju odluku i – počnite živjeti zdravije. Zdravlje nije samo preduvjet za kvalitetan život, nego i dragocjen osjećaj i dar.

Poklonite zdravlje u boci

Zdraviji način života počinje malim koracima, promjenom prehrane, kilometrom više prohodanim u danu, kvalitetnijim doručkom, ali i uz čašu funkcionalnog napitka koji će razbistriti um i podići razinu energije u tijelu kao što je Geisterkűsse. Ovaj napitak u središtu formulacije nosi ciklu koja je pomiješana s pomno odabranim sastojcima iz prirode za boljitak organizma. Receptura seže daleko u tradiciju, stara gotovo kao čovječanstvo, ujedno je i dar prirode čovječanstvu na njegovom putu prema boljoj i uspješnijoj budućnosti. Stoga poklonite sebi i svojim najdražima ovaj funkcionalni napitak i zajedno donesite odluku o kvalitetnijem načinu života.

Nazdravimo zdravom življenju uz funkcionalni napitak

Kraj godine obilježit ćemo nazdravljanjem sa željom da iduća godina bude zdravija. Ova, 2020. godina, nas je podsjetila i naučila temeljnim vrijednostima i da je najvažnije brinuti o zdravlju. Stoga s razlogom nazdravljamo zdravlju uz Geisterkűsse, jedinstvenu i modernu verziju tradicionalnog, funkcionalnog napitka za nove i zdrave početke. Međusobnim djelovanjem svih pomno odabranih sastojaka: cikla, đumbir, sjemenke komorača i timijana, cvijet kamilice, prah sjemenki korijandera, kvasac, maslac od oraha, sezamovo ulje te sok limuna, ovaj napitak dobiva posebno povoljan potencijal. Spomenuti sastojci, među ostalim, doprinose zaštiti stanica od oksidativnog stresa, pomažu pri regulaciji krvnog tlaka, doprinose imunitetu te potiču detoksikacijske procese.

Nazdravite zdravlju uz Geisterkűsse, otkrijte njegove blagodati već danas i uživajte u boljem sutra!
U 2021. (p)ostanite zdravi.

www.geisterkuesse.hr
Facebook
Instagram

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!