Atmosferu Žujinog malonogometnog spektakla u Zadru dodatno zagrijala Severina

Malonogometna ekipa “Azijski Hendikep” iz Rijeke sinoć je osvojila Ožujsko kup i put na najveći nogometni spektakl u Brazilu, priopćili su iz organizatora ovog malonogometnog natjecanja, Zagrebačke pivovare.

Napeta nogometna bitka najboljih ekipa iz 16 kvalifikacijskih turnira najvećeg malonogometnog turnira u Hrvatskoj vodila se pod budnim okom ambasadora turnira Darija Šimića i Matea Beusana u ulozi glavnog suca. Drugo mjesto osvojila je osječka ekipa “Hrkljuš”, dok je treće mjesto pripalo ekipi “Stolarija Ban” iz Zagreba.

Najbolje domaće malonogometne ekipe svojim su nastupom bodrile brazilske plesačice, dok su atmosferu dodatno zagrijavali voditelji finala kupa, poznati komičar Ivan Šarić i televizijsko lice Darko Janeš.

Vrhunac večeri, uz samo proglašenje pobjednika kupa, bio je Severinin koncert u popularnom Hitch baru koji je Ožujsko pivo darovalo zadarskim ljubiteljima nogometa i vrhunske glazbe.

Pobjedničkoj ekipi na putovanju u Brazil pridružit će se i najsretniji gledatelji odnosno ukupni pobjednici natjecanja u stolnom nogometu, Splićani Ante Prstec i Krešimir Nemec.

Ožujsko kup održava se petu godinu zaredom, a ove su ga godine podržali i mnogi drugi partneri – Konzum, Samsung, Podravka, evotv, Kelme i Kia Motors – koji su uz popularnu Žuju osigurali vrijedne nagrade za prijavljene ekipe i gledatelje.

“Ovogodišnjim finalom u Zadru Ožujsko pivo dodatno je podignulo ljestvicu u pružanju dobre zabave i kvalitetnog nogometa, što je izvrstan uvod u vruće nogometno ljeto tijekom kojega uz mnogobrojne navijače Ožujsko pivo već tradicionalno prati našu reprezentaciju”, ističu iz Zagrebačke pivovare.

Sve detalje o dosad odigranim turnirima te fotogalerije svih prijavljenih ekipa možete pogledati na www.ozujskokup.com i na www.facebook.com/ozujsko.kup.