U okviru svog mirisnog asortimana tvrtka Matram zastupa njemačku robnu marku Papstar koja na tržištu nudi mirisno ulje, mirisne lučice, mirisne svijeće i mirisne štapiće.

Svi navedeni proizvodi mirisnog programa nude se u različitim mirisima i oblicima, a od ove godine ponuda je proširena novim mirisima koji se prvi put pojavljuju na hrvatskom tržištu: lemon-grass, sandal-wood-amber, fresh-linen (miris opranog rublja), miris šljive, mango-papaja, šumsko voće te sweet-vanilla.

Ovakva kombinacija mirisa u jednoj svijeći, kažu u Matramu, dodatno je zainteresirala potrošače i pokazala se kao ispravan potez.

“Prodaja našeg mirisnog programa raste i to je ono što nas najviše raduje, jer su kupci prepoznali kvalitetu. Vrijeme izgaranja naših svijeća neusporedivo je duže od većine drugih koje se nude na tržištu, kao i dugotrajnost mirisa koji se pritom ispuštaju u prostor”, ističu iz tvrtke.

O dostupnosti u maloprodaji kažu kako se trenutno najšira paleta mirisa nalazi u prodavaonicama Konzuma i Kauflanda te kod nekih lokalnih trgovačkih kuća kao što su Vrutak i Branka.